0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
biraz daha objektif olursak o kadar da dağlar kadar fark olmadığı açıktır. corolla dan önceki aracım 2001 focusI idi ve bundan sonra çıkan makyajlı focuslarda ford ciddi derecede kaliteden ödün verdi. arabanın plastiği fiesta ile aynı seviyeye indirgendi. Focus1 kasa kullanan varsa aradaki farkı anlayacaktır. Corollaya göre değerlendirmem ise şöyle olurdu. Her iki araç da benzinli sedan modeller eşdeğer donanım seçeneği ile;Konfor : Toyota 7 - Focus 8Yol tutuşu : Toyota 8 - Focus 9 Donanım : Toyota 8 - Focus 7 İzolasyon sessizlik : Toyota 10 - Ford 7 Performans & Güç : Toyota 8 - Ford 7Yakıt : Toyota 8 - Ford 8İç malzeme kalitesi: Toyota 9 - Ford 8 Kaporta boya : Toyota 6 - Ford 8
Yekta bey merak ediyorum özellike donanım ve performans acısından corollayı hangi kosulları goz onune alarak degerlendiriyorsunuz. Ben sizin degerlendirmenizin tam tersini dusunuyorum. Donanım ve performans da focus, yol tutus konfor ve izolasyonda Corolla diyorum
dizel için performans konusunda size katılıyorum. ancak yol tutuş diye bir kriter varsa bunun sebebi focustur. Her türlü her aracı bu konuda tokatlayacağından eminim. Nitekim yapılan tüm test ve karşılaştırmalarda focus yol tutuşta 1 adım öndedir. Corolla virajlara hızlı girildiğinde arkadan bırakma eğilimi gösteriyor, başıma geldi ordan biliyorum. İzolasyon konusunda hemfikiriz bu da tam tersi düşünmediğinizi gösterir. Donanımlar ise her yıl değişiyor hangi modeli hangi donanımla kıyasladığınıza bağlı.
ben buraya bi yorum yazmışdım ama silinmiş nezaketen neden silindigini mesaj olarak atarmısınız degil küfür hakaret noktalama işaretlerine bile dikkat ettim
Bu alıntıdaki yazınızda olduğu gibi o yazınızda da noktalama işaretlerine dikkat etmemişsiniz. Bu sebepten yazılarınızın anlaşılması güçleşiyor. Ayrıca Trafik Kurallarına daha fazla özen göstermelisiniz. Burada hepimiz sorumluluk sahibi ve doğru örnek teşkil etme çabası içinde olmalıyız.
Her üyeye uyarı mesajı atmamız gibi bir lüksümüz maalesef yok, çünkü bunlar zaten sayfa başlarında, ana sayfada ve ilk kayıtta onayladığınız forumda mevcut. Tüm bunların dışında bilinçli, saygılı ve ileri görüşlü insanlar olarak doğru örnek olma sorumluluğumuzun üzerimizde görev olduğunu düşünüyorum.