0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mercedes bmw diğer lüks markalar toyotadan sonra geliyo heralde marka fanatikliği yapmayın.Focusda ki 1.6 dizel motor toyota dizel motordan çok üstün. En azında hacim olarak.
olayı büyütmeye gerek yok arkadaslar fordlar fena araç degiller tabiki . toyotayla aynı klasmana giriyor elbet ama bende ford kullandım ne yalan söyleyim toyotaya göre daha bi pasif. Toyota ve fordu puanlıacak olursam tablom şöyle olur konfor : Toyota 10 - Ford 7Yol tutuşu : Toyota 8 - Ford 6 Donanım : Toyota 8 - Ford 8 İzalasyon &yalıtım : toyota 9 - Ford 6 Performans & güç : Toyota 8 - Ford 7Yakıt : Toyota 8 - Ford 7Estetik : Toyota 9 - Ford 8 ortalama olarak Kendimce Toyota daha iyi her halükârda...
bu tabloya bence hiç şaşırmayın coşkun bey, hakan beyin de dediği gibi burası ford club değil toyota club,,
olayı büyütmeye gerek yok arkadaslar fordlar fena araç degiller tabiki . Renault Broadwayle aynı klasmana giriyor elbet ama bende ford kullandım ne yalan söyleyim Renault Broadway göre daha bi pasif. Renault Broadway ve fordu puanlıacak olursam tablom şöyle olur konfor : Renault Broadway 10 - Ford Focus 7Yol tutuşu : Renault Broadway 8 - Ford Focus 6 Donanım : Renault Broadway8 - Ford Focus 8 İzalasyon &yalıtım : Renault Broadway 9 - Ford Focus 6 Performans & güç : Renault Broadway 8 - Ford Focus 7Yakıt : Renault Broadway 8 - Ford Focus 7Estetik : Renault Broadway 9 - Ford Focus 8 ortalama olarak Kendimce Renault Broadway daha iyi her halükârda...
Vallahi eski üyeliğimle flan 2005-2006 yılından beri bu sitedeyim, Hakan bey demese Toyota Club olduğunu daha uzun yıllar anlıyamıyacaktım Ne diyim tarafsız olmak lazım bazı konularda.Ford Club diye Toyota nın özelliklerini görmezden gelmek, Toyota Club diye de Fordun özelliklerini göz ardı etmek insanın kendini kandırmasından başka bişe değil.Tablo biraz daha gerçekçi oldu.
Ford Focus harika araba. Ford firması mükemmel. Şimdi oldu herhalde. Arkadaşlar polemiğe girmek istemiyorum. Benim de zekam kıvraktır. Ama uğraşamam. Herkese cevap yetiştiremem.
hakan bey niye tartışıyosunuz ki böyle gereksiz bi konuda! hiç gerenk yok yani...
Ford Focus harika araba. Ford firması mükemmel. Şimdi oldu herhalde.
Arkadaşlar elbette ki Focus kötü araba değil.Hiç bir araba kötü olamaz sadece karşılaştırma yapıyoruz.Artılar ve eksiler.Dizel ve benzinli karşılaştırmasında da durum böyle.Artılar ve eksiler.