0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tamam artılar ve eksiler var ama bunları söylerken fanatiklik yapmasanız daha doğru olmaz mı ?
Tunç ikimizde fenerliyiz.Ben sadece fanatik fenerliyim.
o zaman sizden daha dürüst bi karşılaştırma beklerdim
Dürüst.Canın sağolsun.
Focus un yol tutuşu Corolla'dan iyidir.Her zaman daha iyi olmuştur.Corolla her zaman eski jenarasyonlarından beridir yol tutuşta problem yaşar.Focus'un ise en başarılı olduğu konulardan biridir yol tutuş.
Mehmet Can bey biliyorsunuz forumda birçok kereler Corolla ların yol tutuşu ve yolda gezinmesi hakkında serzenişler olmuştu.
Tabi heybetle konunun pek alakası olamıyor ,öyle olsa Amerikan arabaları en iyi yol tutuşa sahip araçlar olurdu,halbuki en kötüler hep amerikan araçlarıdır.Spor tip olan Camaro vs araçlar değil tabi.Adamlar konfora o kadar düşkün ki o konforda yol tutuştan ödün verilmek zorunda.Amerikan filmleri araç takip sahnelerine dikkat ederseniz köşelerden dönüşlerde araçların hep anormal savrulduğunu görürsünüz.
Arkadaşlar benim cevremdeki ford kullanıcıları binek araçta heleki dizel konusunda pek başarılı olmadığını söylüyor ama ticari araç sınıfında kolay kolay laf edilmez ford sınıfının ama binekde okadar başarılı değil bence.
Kesinlikle ve kesinlikle katılmıyorum. Focus un corolladan daha iyi yol tutuşu yok.İşe giderken kullandığım bi yol var. U dönüşü yapılan yol özellikle yapılmış sanki orada hususi olarak aracı zorlayarak giriyorum ki bu yol normal bi U dönüşü yapılan bi yol değil yani benim 3. viteste gazla döndüğüm bi yol aynı yolda focusun savurduğunu söyleyebilirim. Benim kullandığım araca özel bi olgumuydu bilmiyorum ama corolla bu baglamda bi gömlek üstün. Ayrıca performans olarak bakarsak focus un daha üstün oldugunu soyleyebilirim. Dizel corollalar hala 90 beygirle ugrasıyoruz. Focus gerçekten güzel bi araba ama ben corolladaki agırlıgı goremedim onda. Daha basit geldi.Donanım olarak ta focus un dizel modellerde corollaya göre daha üstün oldugunu yine soyleyebilirim. Son olarak bu konuyu iyikide açtığımı düşünüyorum. Bi bağlamda herkesin konuyu takip etmesi (sezdiğim) son günlerde durgun olan sayfanın yeniden canlanması gerekiyordu. Ayrıca tüm herkesi yorum ve birbirine olan saygılı yaklaşımı konusunda kutluyorum. Saygılar.
Ben Sizin mesaj yazmanızdan önce araçlardaki lastik durumu nasıldı ? diye belirtmiştim ama Server problemi nedeniyle gitmemiş.
İşte tarafsız bir yorum.Sizi tebrik ediyorum ciddi manada konu içinde yazılmış olan en gerçekçi mesaj bana göre.Yol tutuş konusunda hala şüphelerim var Corollaya karşı.