0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar diyelim arka camı acık unutmusum kumandadan kapanıyormu yoksa yanına gidip temı kapatıyorsunuz
sonradan yapılıyormu acaba aslında önemlı bir ozellık
yeni kasadada yok maalesef .bu konu defalarca tartısılmıştı ..cam modulu takarsanız o ozellık olur aracada hıcbır zararı yok 6 senedır oyle kullanıyorum
Yanına gitmekle kapansa razıyım arabayı açıyorsunuz sonra kontağı açyorsunuz daha sonra hangi camlar açıksa kapatıyorsunuz .
Benim broadway aracıma cam kaldırma modülü taktırmıştım.Yıllarca kullandım.Markası desi idi.Corolla da yok.Sinir oluyorum.Hanım hep camı açık bırakıyor.Kapanmıyor mu?diye soruyor.Broadway de vardı diyor.Komediye bak.
Yeni corolla cam kaldırma modulu var. Sonradan takılıyor.http://www.hepsiburada.com/Liste/modacar-toyota-corolla-uzeri-orijinal-4-lu-cam-kaldirma-modulu-34e002/ProductDetails.aspx?productId=otm34e002&categoryId=20024923&SKU=OTM34E002#GorsellerBir araçta takılı gördüm. Kapıları kilitleyince, sırayla tüm camları kapatıyor.
Taktırmanın yanlış olabileceğini düşünüyorum. Bu arabaların elektrik düzeni karmaşık. Sorun çıkarabilir.