0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Allah askina arabanin heryeri elektronik demisiniz neresi elektronik artik baska markalar kendi kendine park eden araba yapti toyota 20 tl lik cam modulunu koymamis cam dugmelerine isik bile koymamis daha birsuru sayarim ama neyse takin gitsin hicte bir zarari yok herkez birsey soyluyor senelerden beri kullaniyorum.
Dileyen aracına her türlü müdahaleyi yapar.Ben Toyotanın donanımı az olsada kaliteli olduğunu düşünüyorum.Aracımın kablolarını piyasa firmalarına ellettirmek istemem.Servis taksa cam modülü taktırırım.Takmıyorlar.Dışarıda düşünmem.Forumda çokça konuştuk.Fazla donanım iyidir.Ama fazla donanımlı her araba iyi değildir.Sizin araba da bundan var mı?Yok.Sizin araba Toyota mı?Evet Toyota.Şimdi fanatik diyecekler.Desinler.
Emrah Bey, elbette Toyota donanımını artırmalı.Bunu istese kolayca yapar.İnanın donanımı daha fazla olan rakipleri Toyota kalitesinde değiller.
Ben taktırmıştım cenmax hiçbir sıkıntısını da görmedim.
cam düğmelerine ışık konmaması olayını ben de yadırgıyorum, cam modülünü bu hafa içi izmir cenmaxı arayıp halledeceğim...ufak tefek ayrıntılar bunlar ama bence çok önemli, çok da zor değil. japonların ayrıntı konusunda sorunları var...kafaları çalışmıyor bu konulara...ticari zeka eksikliği bu ayrıntılar...
Ali bey modulu takan kisi ehli ise kapiyi sokmeden takar ama degikse tetikleme icin kapiyi soker , eger yetenekki ise kaoiyi sokmeden gogus altindaki kablo demetinden bu isi halleder
merhabaCorolla 2010 model arabama serviste taktırdım. Toyota tarafından onaylanan ve uygunluğu çerçevesinde takılabilen cenmax marka imiş. sorunsuz çalışıyor. Fakat, eski corollaya taktırdığımda camlar kalkmaya sürücü tarafından başlıyordu ancak bu yeni takılanda yolcu tarafından başlıyor kapata kapata 4 tarafı dolanıyor sıkışma gerçekleştikçe de diğerine geçiyor. sorun yok. bende biraz yadırgadım ama düzelmiyor yazılım meselesi dediler. cenmax a da telefon ettiler. artık camı açık unutma, yağmur suyu girme konularını artık unuttum. parça parası servis garantili 100 verdim.sağlıcakla kalın.