Gönderen Konu: yeni avensis cam kaldırma modulu  (Okunma sayısı 16083 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • avensis 2.0 + Astra 1.4 T
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 15 kere teşekkür edildi
Ynt: yeni avensis cam kaldırma modulu
« Yanıtla #20 : Ekim 02, 2011, 10:40:22 »
Allah askina arabanin heryeri elektronik demisiniz neresi elektronik artik baska markalar kendi kendine park eden araba yapti toyota 20 tl lik cam modulunu koymamis cam dugmelerine isik bile koymamis daha birsuru sayarim ama neyse takin gitsin hicte bir zarari yok herkez birsey soyluyor senelerden beri kullaniyorum.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ekim 02, 2011, 10:40:22 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ekim 02, 2011, 13:24:21 »
Allah askina arabanin heryeri elektronik demisiniz neresi elektronik artik baska markalar kendi kendine park eden araba yapti toyota 20 tl lik cam modulunu koymamis cam dugmelerine isik bile koymamis daha birsuru sayarim ama neyse takin gitsin hicte bir zarari yok herkez birsey soyluyor senelerden beri kullaniyorum.

cam düğmelerine ışık konmaması olayını ben de yadırgıyorum, cam modülünü bu hafa içi izmir cenmaxı arayıp halledeceğim...ufak tefek ayrıntılar bunlar ama bence çok önemli, çok da zor değil. japonların ayrıntı konusunda sorunları var...kafaları çalışmıyor bu konulara...ticari zeka eksikliği bu ayrıntılar...
2009 HONDA ACCORD EXECUTİVE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ekim 02, 2011, 14:23:54 »
Dileyen aracına her türlü müdahaleyi yapar.Ben Toyotanın donanımı az olsada kaliteli olduğunu düşünüyorum.Aracımın kablolarını piyasa firmalarına ellettirmek istemem.Servis taksa cam modülü taktırırım.Takmıyorlar.Dışarıda düşünmem.Forumda çokça konuştuk.Fazla donanım iyidir.Ama fazla donanımlı her araba iyi değildir.Sizin araba da bundan var mı?Yok.Sizin araba Toyota mı?Evet Toyota.Şimdi fanatik diyecekler.Desinler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • 44 kere teşekkür etti
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ekim 04, 2011, 22:10:13 »
Dileyen aracına her türlü müdahaleyi yapar.Ben Toyotanın donanımı az olsada kaliteli olduğunu düşünüyorum.Aracımın kablolarını piyasa firmalarına ellettirmek istemem.Servis taksa cam modülü taktırırım.Takmıyorlar.Dışarıda düşünmem.Forumda çokça konuştuk.Fazla donanım iyidir.Ama fazla donanımlı her araba iyi değildir.Sizin araba da bundan var mı?Yok.Sizin araba Toyota mı?Evet Toyota.Şimdi fanatik diyecekler.Desinler.

abi tamam sağlam araba güzel araba sorunsuz araba ama en azından ufak ayrıntılara önem versin toyota yeter diyorum ben.. kendini park etmesiymiş neymiş bizim insanımız arabanın kendine zaten güzenmez kontrol kendinde olsun ister... ama şu var ki cam kaldırma modülünü orjinalden toyotanın koyması hiç sorun olmaz toyota için.. bunu beceremiyorsa bu işleri kaliteli bir firmaya versin... ondan aldığı parçayı taksın.. ama far sensörü cam kaldırma modülü veya en basitinden far açık kaldığında kontak kapatılınca uyarı veren dit sesi gibi bişeler kullanımı kolaylaştırır... bu böledir yanii.... 2011 yılında aracın farı açık kaldığı için aküsü bitti geçen gün.. bunlar küçük ayrıntılar ve artık toyota uygulamalı... linux tabanlı sisteme geçmesi bizim için iyi oldu.. en azından program atılabilecek bir işletim sistemine sahip olacak araç diye düşünüyorum.. ama ne derece işe yarar tartışılır tabi  !!! 8-)
94' reno broadway :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ekim 04, 2011, 22:13:17 »
Emrah Bey, elbette Toyota donanımını artırmalı.Bunu istese kolayca yapar.İnanın donanımı daha fazla olan rakipleri Toyota kalitesinde değiller.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 44 kere teşekkür etti
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ekim 04, 2011, 22:27:12 »
Emrah Bey, elbette Toyota donanımını artırmalı.Bunu istese kolayca yapar.İnanın donanımı daha fazla olan rakipleri Toyota kalitesinde değiller.

donanımı zengin olup kalitesiz olanlar şüphesiz ki var ama tutup mercedesteki donanımı istemiyoruz ki... zaten alınabilecek bence orta sınıf için en uygun araç corolla.. çünkü şimdye kadar ürettiği tüm motor teknolojilerinde ekonomikliği temel aldı.. ben eminim ki hala da yakıt ekonomisini önemseyen teknolojiler geliştirecek.. ufak tefek şeyleri de giderirse tadından yenmez :D..
94' reno broadway :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • avensis 2.0 + Astra 1.4 T
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ekim 04, 2011, 22:30:34 »
Toyota artirmayi birak malzemeden caliyoo. Yeni corollaya kaput icindeki izalosyonu bile koymamislar vw 2000 modeli bile kumandadan camlari acip kapatiyo. Avensiste bile ayna ayar dugmelerinde isik yok gece elle ariyorum   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Ekim 04, 2011, 22:35:22 »
çok karmaşık bir alet abi elleme ,elinde kalabilir..corollada da çok sessiz bir motormuş gerek yokmuş abi..Diğerlerinin motorları su motoru ya sesli çalışıyor..
servisteyken bir emmim geldi..Dizel aracı herhalde ne madar istemişlerse bagırıp cagırıyor ,bu ne yahu  diye .Servis danısmanıda iste hertarafını kontrol ediyok falan filan sunlar derken,emmim isyanda haklı 170 tl 5\30 yaga fiyat yazmışlar..Emmim diyor bir daha gelenin diye söylenıyor kızda garanti falan derken emmim yerim garantisini dışarda  yaptıracam kızdı gitti..Haksızmı haklı hem garanti bozulmasın diye bir sürü para ver birde baştan savma iş yapmaları yokmu..Servislerde zaten iyice saçmalaamaya basladı...Alj den sonra satıslar iyide müşteri memnunıyetınde sabancıyı mumla aracaz gibime geliyor..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Kilometre: 100000
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Mayıs 06, 2014, 19:45:48 »
Ben taktırmıştım cenmax hiçbir sıkıntısını da görmedim.

konuyu hortlatalım.
cenmax kaliteli markaya benziyor kapıyı falan sökmeden modülle falan bu otomatik cam kapatma yapılıyor mu yoksa kapı falan sökülecek mi hep?

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 06, 2014, 19:47:18
cam düğmelerine ışık konmaması olayını ben de yadırgıyorum, cam modülünü bu hafa içi izmir cenmaxı arayıp halledeceğim...ufak tefek ayrıntılar bunlar ama bence çok önemli, çok da zor değil. japonların ayrıntı konusunda sorunları var...kafaları çalışmıyor bu konulara...ticari zeka eksikliği bu ayrıntılar...

hocam halletiniz mi bende düşünüyorum kapı falan sökülüyor mu peki
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Sakarya - Artık ANKARA
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 70 kere teşekkür etti
  • 87 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Mayıs 09, 2014, 15:11:10 »
Avensis 2012 E.Extralarda cam düğmelerinde ışık var, donanım modele göre değişiyor mu acaba ?
2012 Avensis Elegant Extra   "Türkü dinlemeyen Türk'ü anlamaz"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 1410 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Mayıs 09, 2014, 20:34:24 »
Konu hortlamışken bir eklemede ben yapayım.
Avensisde 4 cam otomatik ve tüm düğmelerde ışık var ancak sürücü tarafında bulunan yolcu camlarını iptal düğmesine basarsanız sürücü hariç diğer cam düğmeleri pasif konuma geçecekleri için ışıkları söner
Sadece V-POWER - Anti LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
« Yanıtla #31 : Mayıs 09, 2014, 20:57:56 »
kapı sökülmeden modulle bu iş olur mu arkadaşlar bilgisi olan var mı
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Mayıs 09, 2014, 21:24:20 »
Ali bey modulu takan kisi ehli ise kapiyi sokmeden takar ama degikse tetikleme icin kapiyi soker , eger yetenekki ise kaoiyi sokmeden gogus altindaki kablo demetinden bu isi halleder

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
« Yanıtla #33 : Mayıs 09, 2014, 21:45:18 »
Ali bey modulu takan kisi ehli ise kapiyi sokmeden takar ama degikse tetikleme icin kapiyi soker , eger yetenekki ise kaoiyi sokmeden gogus altindaki kablo demetinden bu isi halleder

aah öyle adam bulsak nerede öyle ustalar 8-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 125 kere teşekkür etti
  • 55 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Mayıs 09, 2014, 21:49:34 »
merhaba
Corolla 2010 model arabama serviste taktırdım. Toyota tarafından onaylanan ve uygunluğu çerçevesinde takılabilen cenmax marka imiş. sorunsuz çalışıyor. Fakat, eski corollaya taktırdığımda camlar kalkmaya sürücü tarafından başlıyordu ancak bu yeni takılanda yolcu tarafından başlıyor kapata kapata 4 tarafı dolanıyor sıkışma gerçekleştikçe de diğerine geçiyor. sorun yok. bende biraz yadırgadım ama düzelmiyor yazılım meselesi dediler. cenmax a da telefon ettiler. artık camı açık unutma, yağmur suyu girme konularını artık unuttum. parça parası servis garantili 100 verdim.
sağlıcakla kalın.
2010 MMT Dizel Corolla Elegance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Mayıs 09, 2014, 22:08:16 »
merhaba
Corolla 2010 model arabama serviste taktırdım. Toyota tarafından onaylanan ve uygunluğu çerçevesinde takılabilen cenmax marka imiş. sorunsuz çalışıyor. Fakat, eski corollaya taktırdığımda camlar kalkmaya sürücü tarafından başlıyordu ancak bu yeni takılanda yolcu tarafından başlıyor kapata kapata 4 tarafı dolanıyor sıkışma gerçekleştikçe de diğerine geçiyor. sorun yok. bende biraz yadırgadım ama düzelmiyor yazılım meselesi dediler. cenmax a da telefon ettiler. artık camı açık unutma, yağmur suyu girme konularını artık unuttum. parça parası servis garantili 100 verdim.
sağlıcakla kalın.
O bağlantı şekline göre değişiyor ister sağ ister sol kapanacak şekilde bağlanır ben kendim aldım mfk marka uğraştım montaj yapamadım elektrikçi arkadaşım bağladı ben önce şöför tarafı kapansın dedim yok yolcu tarafını bağlıyorum diye o şekilde yaptı ilk çıkan modüllerde sıkıntı vardı cam kapandıktan sonra voltajı kesmiyordu oda cam motorlarında problem yaratıyordu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
« Yanıtla #36 : Mayıs 09, 2014, 22:09:19 »
merhaba
sağlıcakla kalın.

100 liraya servis iyi takmış valla 250 isterler ben şimdi sorsam :lol:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '20
  • 195 kere teşekkür etti
  • 199 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Haziran 11, 2017, 23:39:27 »
üstadlar avensisi unuttular keşke hatırlansak bizde 😩