0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bir süre öncesine kadar Japon araçları da batıda hor görülüyordu. Şimdi durum tamamen değişti.
asıl en acı olanı hala bu çağ dışı oto ları savunanların olmasıallahım , uyandır şu türk milletini ... yeter artık bu kadar uyuduğumuz
Ülkemize TV geldiğinde bütün dünya renkli yayına geçmişti ama bizim o zamanki hükümetimiz siyah-beyaz TV getirdiülkeye renkli TV sokmak yasaktı, suçtusenelerce bize avrupanın elinde kalmış eski siyah-beyaz teknolojilerini kakaladılarhalkımız cahil olduğu için bunun nedenini bile sormadımemleket TV çöplüğüne döndüsonra renkli yayına metazori geçtiklerindede o TV ler in hepsi çöpe gittiOtomobildede aynı rezalet yaşatıldıdünyada otomobil teknolojisi dev adımlarla ilerlerken biz allahın kuşlarına renolarına mahkum edildikbir avuç kodaman dahada zengin olsun diye güzel olan her şeyden mahrum edildiktek nedeni eğitim seviyemizin düşük oluşu koyun gibi güttüler biziasıl en acı olanı hala bu çağ dışı oto ları savunanların olmasıallahım , uyandır şu türk milletini ... yeter artık bu kadar uyuduğumuz
aslında çok uzaklaşmadıha karga görünümlü şahin; ha allan koreli kia sı
+1Son 5 yılda bayağı bir toyota almamıza rağmen benim marka fanatikliğim yoktur. Özellikle son 7-8 yıldır üretilen hyundai'ler sorunsuzluk açısından toyotayı aratmıyor; hatta bakım masrafları daha ucuz olduğu için bir avantajı var. Tek sorunu ürettiği araçların şekilleriydi, son dönemde o sorunda aşıldı gibi görünüyor.Son dönemde, Amerika'da Camry'yi koltuğundan eden aracı Hyundai üretti (Genesis). Bildiğiniz üzere Kia'da Hyundai tarafından satın alındı ve benim duyduğum kadarıyla, hyundai'ın planı Kia'yı Lexus, Infiniti, Acura gibi araçların seviyesine çıkarmak.
Hyundai sadece ucuz olduğu için satılıyor, yaygın olmasının sebebi fiyatıBen bu markanın 3 ayrı modelini alıp kullandımSonataaccentScoupeözellikle scoupe spor olduğu için güzel bir şey sanmıştım, (aşağıya fotosunuda koydum) ama ne yazıkki diğerleri gibi o da dandikmişson zamanlarda çok reklamı yapılan Blu yu da test ettim...ne toyotanın , ne hondanın, nede başka bir japonun yanından bile geçemezHaa... eğerki hintli tata veya bizim dandik reno 12 ile falan kıyaslarsan , onlara göre süper tabiki; ama günümüz standartlarına görebasit, ucuz, küçük ve ne yazıkki zevksiz araçlar