0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Türkiye uçak üreten bir ülke idi 1930 ile 1950 ler arasında.
Kayseri Uçak Fabrikası'nda motoru ve teknik aksamı Polonya patentli dış aksamının önemli bir kısmı balsa ağacından yapılmış know know tipi uçaklar montajlanıyordu.Sanıldığı gibi ülkemize ait bir uçak markası üretilmiyordu.
valla adamlar yapmışlar, hakan bey de sağolsun bizlerle paylaşmış, kimseye de zorla satmıyorlar,, ha yorum yapmak serbest orası ayrı, ancak tüm markaya da tu kaka çekmek çok da uygun değil, bence,, bu modelde kullanılan motorlar da çok büyük hacimli, bizim ülşkeye de uymaz gibi zaten ama parası olan nelere para verip biniyor, bunu da alan mutlak olur,,ayrıca bisikletten bozma araç üretiyor denilen markanın ürünleri ile taksiciler günde milyon tane müşteri taşıyor, taksicilik ticaret işidir, tüccar adam zarar ettirecek mala da kolay kolay para vermez, dikkatimi çeken bir durumu paylaşmak istedim sadece,,
Taksi şöförüne ne sorduysam (hatırlamıyorum da şimdi) "abi kafam olsa taksi şöförü olurmuydum hiç; gider müsteşar falan olurdum" demiştitaksicileri örnek olarak vermene şaşırdım doğrusu......ülkemizde çok uzun yıllar, taksiciler tercih ediyor diye allahın o dandik kuş serieri kullanıldı, hala acıyorum o araçlara verilen paraya ve emeğeAyrıca seat gibi bir arabayada o kadar para verimez bence; helede toyota veya başka japonlar varken
Ben o kuş serisi ile tam 15 yıl beraber uçtum iyi yada kötü arabaydı bizim için ama.
Kemal Bey taksiciden referans olmaz diyorsunuz ama adamlar aldıkları otomobili 400-500 bin km kullanıyorlar. eşşeğe binen de huyunu suyunu bilir herhalde dimi
15 sene boyunca o kuş a harcadığunla 2-3 tane sıfır baba araba alabilirdinüreticisi italyan fiat bile adını kullandırtmadı "murat" dedilerkendileri 1977 de miaforri (bizim kuşlar) üretimine çağdaş olmadığı için son verdiler,ellerindeki çürük çarıkla hala idare ediyoruzyaşasın çağdaş türkiyeiçlerinde üniversite mezunu olan bile var, ama genelde çok cahil insanlar, araştırma inceleme yetenekleri yok, kulaktan dolma bilgilerle idare etmeye çalışıp günlük yaşıyorlar, ben asıl onların kararlarını kal'e alanlara şaşıyorum
Yedek parça ve servis konusunda problem olmaz ama bunları çok uygun sağlayamıyorlar. O grup düne kadar Honda'nın da arkasında idi.Açıkçası Türkiye'de ki taksi kalitesini de beğenmiyorum. Çok daha iyi araçlar olması lazım plakaya onca para verildiğine kıyasla. Ama bu işi Kemal abinin söylediği gibi çok iyi bilmeyenler bile (artık taksicilik eskisi gibi meslek değil, mesleksizlerin işi çoğunlukla) o araçları onca km kullanabiliyorsa çok da dayanıksız değillerdir. Neden D segment taksiye binmeyelim ki.
İnşallah o günlerde gelecekzaten çok şükür o iğrenç kuşlardan kurtuldukhiç olmazsa hyundayi falan gibi kore kuşlarına binebiliyoruz
Eee, Kuş Cennet'inde yaşıyoruz Kemal abi.