0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Oto pazarlarına gidipte galericilerle muhabbet edebilecek kadar çakal olamadım daha. Onlarla aynı dili konuşmak mümkün değiL. Hayatımda gördüğüm en ayarı bozuk insanlar. İstisnalar var mıdır? Bence çok az...
Pazardan araba alma olayı bitti artık internetten bakıp bulunuyor sahibinden alınıyor .En güzel o zaten .Pzardaki birçok aracın km si orjinal degil zaten onuda geçtiniz temiz arabayı galericiler zaten daha pazara girer girmez sizden önce gidip alıyorlar
En güzeli eski sistem, yapıştıracaksın aracın camlarına satılık yazısı alacak adam elbet bulur seni
Galericiler de bunu bildiği için online sitelere dadanmış durumdalar. Onlardan kaçış yok maalesef
. Bide şu dikkatimi çekti galericilerde nedense yüksek km araç bulunmuyor boyalı kısımlarda ya çizikten boyalı yada sürtmeden . İstisnalar azda olsa vardır ama ben denk gelmedim daha.
galeriden ilanlara baktığım zaman, eğer düşük kilometreli ise diğer ilanları gör'e tıklıyorum, diğer arabalara bakıyorum, hepsinin km düşükse, bu işte bir iş var deyip geçiyorum...