0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Faruk bey bu LPDI sisteminde sanırım benzin tüketimide oluyor. Tasarruf oranı nedir acaba?
Yani artık TSI tarzı bir motor alıp sorunsuzca LPG ile %35 - %40 daha ucuza kullanabiliriz ?
2.0 fsi motorlu dsg şanzımanlı siyah passat yakışır diyosun yani...
BRC my-11 kiti takıldı. ilk 400 km karma 35 lt yaktı. tekrar 30 lt aldım bakalım kaç km gidecek çekişinde falan bir sıkıntı yok. tek sıkıntı brc enjektör sesinin rölantide çalışırken kabin içinde duyulması. zamanla alışırsın dediler bana gerçi alıştım arabaya binenlerden benden başka duyan yok o sesi . kulak zarından ameliyat olalı 2 ay oldu net duyuyorum düşük frekansları.
fotoğraf yüklemeyi ilk defa denedim acemilik için özür dilerim.yakıt deneyimlerim ilk dolduruş 80 tl 36 litre - 390 km karma ikinci dolduruş 60 tl 29 litre (milangaz) 290 km şehir içikullanım sakindir - arada test amaçlı makas hareketleri yaptım lpgnin tepkisini ölçmek için açıkcası bir fark hissetmedim atak hareketlerde. çok da uzman değilim. gaz bitmeden önce tahminimce 3 litre lpg kalınca kendiliğinden benzine geçiyor. sonra geri lpgye alabiliyorsun 25-30 km falan gidiyor o şekilde. aracım otomatik vites kick down yaparsam 5000 devirde kendiliğinden benzine geçiyor bip bip sinyal veriyor. heyecan yaptırıyor. şimdilik deneyimlerim bunlar. tam depo doldurmadım henüz o nu da bayramda yapıcam artık.
öncelikle hayırlı olsun..kick down olayı olayı 5den 4 e düşürmesi mi? yada gaza basınca vites düşürmesi? o anlamdamı kullanıyorsunuz?