0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bijon ?
aracın kendi enjektörlerini kullanan. lpg yi enjektöre kadar sıvı getirip ordan pulverize edip silindirlere yollayan sistemler çıktı (teleflex, brc seneye çıkaracakmış). lpg de verim almak ve manifoltu deldirmeden orjinalliğe zarar vermeden tasarruflu bir şekilde aurisin keyfini çıkarabilirsin.lpg ile uzun yolda 17-18 krş yakman mümkün
Arabamı Koydugum otopark sahibi 2011 fiesta alıp 6-7 ay sonra lpg taktırdı. önce bijonlardan ses gelmeye baslamıs. 2 gün sonrada motor yanmıs. bunun işçilikle falan da alakası yok. arac orjinalinde bi sorun olur lpg sistemiyle cakısır al basına bela. adam sıfır arabasının motorunu degistirmek zorunda kaldı. ki arabasıda 1.6 comfort extradan az yakıyordu. bence hic girmeyin lpg isine.
Uzun süredir araştırıyorum, bu sistemin yaygınlaşmasını bekliyorum açıkçası. Fiyatla ilgili bilgisi olan var mı? LPG sistemleri için önemli bir detay, yüksek teknolojili motorlar için bence bu sistem uygulanmalı. Deneyen, taktıran varsa paylaşırsa sevinirim. Klasik sıralı LPG sistemi taktırmayı düşünmüyorum 18.000 deki valvematic motoruma açıkçası.
Çağlar bey konuyu buradan takip edebilirsiniz.http://forum.donanimhaber.com/m_48578438/tm.htm
evet Faruk bey lpı sisteminin yorumlarını okudum,normal lpg harcamasından daha düşük olacaktır diyebilirmiyiz. 2009 eski kasa versoya da takılıyormu takılıyorsa yazın benide sıraya
geçen hafta, corolla 1.6 comfort aracımı alırken sordum; lpg taktırırsam garanti durumu ne olur diye, garantinin bozulmayacağını ama lpg den kaynaklanan problemlerin garanti kapsamına girmeyeceğini söylediler. ha adilik yapıp her arızaya "sebebi lpg" derler mi, derler...