0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sorunu bulmayı kolaylaştırır ama olayı çözmez
gazda çalışırken sorun devam ediyor ama ardabenzindeyken olduğunu var sayalım sadecesensöre bakılması gerek yinebelki sorun enjektör yada benzin regülatöründe belkide pompada...ama sensörden başlanmalı araştırmayao ışığa 70 tane sensör bağlı burdan ezbere konuşyoruz ne kadar tahmin etsekse
ufuk kardeş sorun sadece benzındeyken oluyor..ben bıde hava akış metresını yenı degıstırdım hemde 2 defa..1.sini getirtim (orjınal degıldı) taktılar sorun yıne aynı devam ettı. 2. sini getirttim(orjinal) taktılar sorun yıne aynı devam ettı..gaz ayarına gelince : gaz ayarını istanbul/maltepede elit ota var OMVL servisi orda yaptırdım... hanı gaz ayarı bozulmuştur falan diyosun ya, benım kafamdakı soru işareti şu : gaz ayarını yaptırdım sonra izin bitti eve geldım hava akış metreyle oynadım yanı bozdum onu.bi hava akış metrenın çıkarılmasıyla gaz ayarının bozulması ne alaka onu kuramadım...çünkü gaz ayarını o dedıgım yerde mukemmmel yapıldı (usta böle sölemıstı) o akış metrenın çıkarılmasıyla gaz ayarımı yaptırmak gerekıyor?? not : bıde gaz ayarı iyi yapılmamıs olabılır ondan dolayıda bu sorunla karşılasılır gıbı bişeyler yazmıssın ya ...işte o konu hakkında bılgım yok..iyi yapılmamıs olabılırmı soru işareti
Yine en mantıklısı arza tespit cihazı okulda atelyede birtane var ama
arkadaşlar sorun çözüldü gibi...nasıl çözüldü çok kısa anlatayım...yakıt sayfasında ^^lpg sıralı gaz hakkında bılmek ıstedıgınız herşey^^ başlıklı mehmet abimizin bı konusu var onları okudum biraz ve aşırı derecede bılgısı oldugunu düşünerekten aradım kendısını...bana dedıgı arabayı benzınde kullan bır müddet sonra eger sorunun düzelirse lpg ye geçirmeden yıne benzınde kullanarak lpg nın servisine git orda lpg ne ayar çektir...2-3 gündür benzinde kullanıyorum sorun bıttı gıbı sabahları bıle hiç tekleme bıle olmuyor artık...c.tesi ankaradayım inş. OMVL servisi orda var en yakın...saygılarımla...
çok teşekkür ederım herkese lpg ayarıda verdırttım çok güzel oldu inş. böle devam eder...