0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tamam iyi güzel dünya malı,bu konuda mutabıkız nagi,pekiii sen aracın içerisinde sigara içmezken senden emanet alan,senin söylemene rağmen(bu arada benim yaptırım gücümü eleştirmeyiniz,tamamen iyi niyet ve mecburiyetten !) fosur fosur sigara içerse ne yaparsın?
"Bu ne bedeviliktir böyle?" derim. Pişmiş tavuğun başına gelmez senin başına gelen. Ama ne dedim ben "sakınan göze çöp batarmış" Şahsen arabayı deli gibi kullandığını bildiğim bayan arkadaşıma bile veririmdim lazım oldukça ki şuan kendi arabası da var zaten. Aklım hiçbir şekilde arkada kalmazdı yani. Çok şükür ki hiç de sorun olmadı ki ben kullanırken de arabaya zarar verebilirdim yani. İkizim iki kere arabaya zarar verdi mesela ne yani bir daha vermeyecek miyim... İnsanlık hali ben de yapabilirdim. Sadece yapılacak şey zararı karşılamasını beklemek, zaten arabanı verecek kadar güvendiğin biriyse o da karşılığını verip elinden geleni yapmayı teklif edecektir zaten.
Daha yeni Tekirdağ Vize tarafına gittim bir yakının annesinin ihtiyacından dolayı. Anneannesinin solunum cihazını götürdüm. Baya ağır bir şey. Bu durum bana; bahçeden Osmanlı domatesi, ağaçtan yüklü miktarda incir ve ev yapımı % 100 keçi peyniri olarak geri döndü. Bir de oraların güzel atmosferini içime çektim. Ben aracı kendime bile vermiyorum. Neme lazım. Ama gerçekten önemsediğim birisinin kullanmasına izin verirsemde, araca ne olursa olsun umrumda olmaz yeterki o kişiye bir şey olmasın.
arada 1 yer değişsek hiç fena olmaz bence...
Arabayı birine vermek bir yana, kolay kolay birini bindirmem bilehatta bagajına eşya bile koydurtmam