0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
isteyen hemen hemen herkeze veriyorum. bilirimki ismek çaresizliktendir o minnetin altında ezilmek mecbur kalmak nedemektir bilirim.dostlarım bilirler isteyen herkeze kapım daima açıktır.
Vereyimde mi kötü olayım, vermeyeyimde mi kötü olayım? İşte bütün mesele bu.
Babama, ikizime, erkek arkadaşıma, arkadaşlarıma, kuzenlerime, otopark görevlilerine... İsteyen herkese veririm arabayı, tamam yoldaşım falan ama dünya malı sonuçta. Sakınan göze çöp batarmış ayrıca
abi 1 hafta araba verilir mi :S
arkadaşımın babasının arabasıyla, komşuları Ankaradan balıkesire gidip gelmişlerdi...nerden baksan bi 1500-2000 km yapmıştı araba...
Anlaşılan ankara balıkkesir arası yol biraz sünmüş .
tamam iyi güzel dünya malı,bu konuda mutabıkız nagi,pekiii sen aracın içerisinde sigara içmezken senden emanet alan,senin söylemene rağmen(bu arada benim yaptırım gücümü eleştirmeyiniz,tamamen iyi niyet ve mecburiyetten !) fosur fosur sigara içerse ne yaparsın?
e gidip gelme değil sade, baya da bi gezmişler anlaşılan...
Güzel ve güvenilir bir yıkamacıdan randevu alır, benden aracımı alan arkadaşımı arar. Şu gün şu saatte aracımı yıkattırmak ellerinden öper derim. O kişi uyarılarıma rağmen böyle bir eşeklik yaptıysa ben de hiç çekinmem bunu isterken.
peki ya,o kişi sigaranın ateşini koltuga düşürüp,kocamannn bir delik açarsa ne yaparsın ! ?