0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben daha sıfır araç alamadım ama 2. el ekspertiz yaptırırken kopardık bişeyler.1- deri kılıf şeklinde anahtarlık2- deri ruhsat kabı3- dunlop yazılı tükenmez kalem4- dunlop yazılı criket marka çakmak5- karayolları haritası vermek istediler navigasyon yok mu dedim.demekki 2. el olunca duvar saati, blok not, aynaya asılan kokulardan vermiyolar hee birde en önemlisi sabah saatlerinde gittiğimizden poğaça ve çay ikramı
Bir arkadaşım sıfır başka marka bir araç aldı. Aracı ile birlikte 50 ml rotüş boyası, fırçası, parfüm, güneşlik, yangın söndürme cihazı ve trafik seti hediye olarak vermişler. Ben de forumdaşlarıma bir sorayım dedim bakalım ne gibi hediyeler almışlar. İlk önce ben yazayım;1) Arka park sensörü, mesafe görüntülü.2) Duvar saati,3) Toyota amblemli deri anahtarlık,4) Bloknot,5) İki adet aynaya asılan cinslerden koku,6) Bir kutu mendil,7) Karayolları haritası.Ben trafik seti ve yangın söndürme cihazını araçla birlikte geldiği için ayrıca hediye olarak istemedim. Sanırım araçla birlikte gelmesi lazım arkadaşımla bu konuyu tartışmıştık sizin de fikirlerinizi bekliyorum. İyi günler.
1-Çelik jant2-Yan kapı bantları3-Park sensörüAnahtarlık, kokulu mendil filan saymıyorum bu tarz ufak şeyleri
Serkan abi iyi hediye koparmışsın .Ya abi ben sana dün resim yollucaktım dimi şimdi mesajını görünce aklıma geldi dün unuttum bugun yollamaya çalışım eğer seri numarayı bulamadıysan .
Maalesef Mahmut ya, sana zahmet olmassa yollayabilirsen tekrar bakabilirim motora.
Ok abi bugun geç saattede olsa yollucağım şimdi vodafone cepnetten giriyorum çok yavaş evede nezaman giderim belli olmaz ama bugun yollucağım .
Hiç sıfır araba almadığımdan hediye de almadım
En kısa zamanda alırsın inşallahsıfırın zevki bambaşka ilk zamanlar
Duvar saati nasıl bir şey, çok merak ettim, fotosu varmı