0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
daha dün aldım, unutmadan yazıyım;çelik jantkapı bantlarıpark sensörüspoyleryazılı kapı eşiğibunları zaten takmışlar arabaya, aksesuar fiyatını (2000TL) fiyattan düştüler direk, ayrıca çıplak araba liste fiyatından da bi o kadar daha düştüler. bunun yanındaanahtarlıktrafik setiorj. kapaklı jantlarharitagibi ufak tefek hediyeler oldu. bagaj havuzuna çok ısrar ettim ama vermediler...
Merhabalar,Aracı teslim almadım henüz ancak kampanyalı fiyat üzerinden 4350 tl indirim karşılığında, bej döşeme seti temizleyici ve görüntülü park sensörü aldım, paspas istemek aklımıza gelmedi ama sanırım vermezlerdi, 20 tllik döşeme seti temizleyiciyi bile anca verdiler. Teslim alırkende 3-5 birşeyler koparmaya calısacagım
Mehmet abiPaspası iste verirler vermezlerse paspassız arabamı olurmuş falan de zaten belki gerek kalmaz çünkü paspas aracın içinde olabilir son 3 senede 2 araç aldık toyotadan 2 sindede konusu bile gelmediği halde aracın içindeydi . Bide abi aklıma geldi aracının lastiği büyük ihtimal dunlop olur onları michelinle değiştirtmeye çalış biz söyledik değişsinler diye bize dunlopta çok kalite lastik dediler ama inanma 5 para etmez sen değiştirtmeye çalış değişirlerse oda sana kar kalır değişmezlersede mecbur dunlopu lastikler ölene kadar kullanacaksınız . Aracınız hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın .
Mahmut hocam,Aslında ben burda kauçuk paspası kastetmiştim. Sanırım arabada default olarak kumaş paspas zaten veriyorlar(satış temsilcisinin bana söylediği buydu ilk görüşmelerimizde). Lastik olayı nasıl olacak ama? Aracı bayide Antrepodan yeni gelmiş, dışı pis tozlu şekilde gördüm, lastiği üzerindeydi.. Onu değiştirirler mi ki?
Abi değiştirirler mi bilmiyorum şansını dene değiştirmezlerse çok önemli değil ben dunloptan içeri fazla ses verdiği için şikayetçiyim değiştirmezlersede sizde çok çok ilk 40000 km civarı bu lastiği kullanırsınız zaten belkide üzerindekiler michelindir değiştirmeyede gerek kalmaz ama dunlopsa bence şansınızı deneyin sonuçta kendiler çıkaracağı lastikleri atmıcak geri satacak eğer ellerinde michelin varsa değiştirebilirler bir ihtimal .Paspas larda dediğiniz gibi kumaş ama kauçuk verirlerse güzel olur özellikle kışın kumaşlar iyi olmuyor ama ben aldığımızdan beri kullanıyorum temizliğinide her hafta elektirikli süpürge ile çekerek yılda 2-3 kerede basınçlı su ile yıkayarak yapıyorum .
Az önce satış temsilcisini aradım, aracımda Yokohama varmış, değiştirme talep edeyim mi? Satış temsilcisi şanslı olduğumu her zaman yokohama gelmediği söyledi Kauçuk paspaslarıda zorlarım olmadı alırız yapacak bişi yok Böyle konuştukça daha da heyecanlanıyorum
Bir arkadaşım sıfır başka marka bir araç aldı. Aracı ile birlikte 50 ml rotüş boyası, fırçası, parfüm, güneşlik, yangın söndürme cihazı ve trafik seti hediye olarak vermişler. Ben de forumdaşlarıma bir sorayım dedim bakalım ne gibi hediyeler almışlar. İlk önce ben yazayım;1) Arka park sensörü, mesafe görüntülü.2) Duvar saati,3) Toyota amblemli deri anahtarlık,4) Bloknot,5) İki adet aynaya asılan cinslerden koku,6) Bir kutu mendil,7) Karayolları haritası.Ben trafik seti ve yangın söndürme cihazını araçla birlikte geldiği için ayrıca hediye olarak istemedim. Sanırım araçla birlikte gelmesi lazım arkadaşımla bu konuyu tartışmıştık sizin de fikirlerinizi bekliyorum. İyi günler.