0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Emeğine sağlık gerçekten bir araç bu kadar güzel tanıtılır fakat Fransız araçları çok donanıma ve özelliğe sahip araçlardır motorları da her daim az yakar gel gelelim uzun ömürlü ve sorunsuz kullanma durumuna bakarsak orada sınıfta kalıyor gibi geliyor .Ben hala Japon araçlarını seviyorum her daim gerçek ihtiyaçlar doğrultulusunda tatminkar özellikler koyuyor ve de uzun ömürlü oluyorlar. Aracımı değiştirmek istesem bu ya yeni kasa Toyota modelleri olur veya HONDA - MAZDA gibi bir araç olur
Oğuz abi aracını zaten satacaksın ,508 bindiğinde tatmin ettiyse seni bence takas yapabilirsin. 508 çok oturaklı duruyor. sonuçta yine satılır bence 508
Kaan kriter de iki tane araç vardı. Biliyorsun avensis sinyali vermiştim diğer konuda ama kısmet olmadı. Şimdi de bu araç var işte. 508'i aslında iyi bilirim uzun süre kullandım ama arkadaşta ki 1,6 e-hdi allure paketti. Çok oturaklı bir araçtı ben araca bayıldım onda sıkıntı yok zaten Ama önemli olan 2, el benim için inşallah fazla elimde kalmaz adam da haber bekliyor benden kararsız kaldım...
Pejoyu sevmem bende on yargiliyim ama aracin sundugu donanimlar ve yakit tuketimi insani dusundurmuyor degil sehir ici yakit tuketimi ne acaba yazdiniz mi ben mi goremedim
Passat kadar kolay satamayacaksınız. Bu kesin. Ama elinizde de kalmaz bence.
Araç dizel saniyodum pardon
Abi 3 ay geç satılır ama iyi bir kar bırakacaksa gözardı etme derim. Acil bir ihtiyacın yoksa düşün derim