0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Detaylı ızlenım ıcın tesekkurler, ama ben hala fransız araclarına fransızım :/Seckın, 15 dakıka da mı okudun olm 5 dakıkalık yazıyı
Türkayım emeğine sağlık , güzel bir araç gibi duruyor bilimsel yaklaşmıssın ki doğru olan da bu , önyargıyı kırmak gerek...2.si imzanı kaldır artık 3.sü sana S 80 yakışır
Allah kaza bela vermesin güzel özellikler gerçekten.. 407 gibi bi araçtan sonra stoplar daha güzel olabilir miş ama neyse
Abi naptın yav Focusu satasım var zaten.508le fena girdin kanıma Piyasası ne bunların?
muhteşem bir makina, ilk kez böyle yakından (sizin aracılığınızla) bakma fırsatım oldu, çok güzel gerçekten, kazasız belasız inşallah,,ancak sadece tek bir nokta hiç hoşuma gitmedi; esp, park sensörü ve far yükseklik ayarı yapılan bölmenin görüntüsü (kapak arızalıysa bilemiyorum) çok kötü görünüyor, hele o arkadan kabloların ortaya çıkması bence tam bir fiyasko,, evet araç herşeyiyle çok güzel ancak orası (fotonun açısından mıdır bilemiyorum) çok kötü olmuş, ayrıca saklamaya neden ihtiyaç duymuşlar onu da anlayamadım,, ama tekrar söylüyorum, araç çok güzel gerçekten,,
Kerem'cim çok detay sormadım ama E-HDI daha az yakıyor...
Bu arada benim hastalığımdır arabanın sahip olduğum arabanın jantları 5 bijon olacak.Peugeot modellerinden sadece 508 de 5 bijon var.Diğer araçlar büyük olsa bile 4 bijon.Kişisel bir takıntı bendeki..