0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fatih, yanlış yola sapmışsın be kardeşim Şimdi herkes yer bu Honda yı!!!
Eee anca o kadar olur, 5 kişi ortalama 75 kğ. etti 375 kğ. gayet normal bence yaylanır araba ama cıvıc biraz yumuşak süspansiyona sahip konfor için.
Hocam çözümü çok basit.. Hemen ilan verip arabayı satıcaksın.. Koycan parayı cebinegidicen bi toyota bayine çok güzel kampanyalar var.. Alıcan bi corolla ve sorunu halletmişolacaksın böylece.. Saygılar..
yeni nesil corollanın süspansiyonu hakkında fikrim yok, ama en son kullandığım 2004 corolla çok yumuşak süspansiyona sahiptiHondaya geçince bana çok sert geldi, hemen hemen hiç yaylanma yok, sert frenlemelerde burnu batıp arkası yükselmiyor bilecorollayı boşa atıp resmen dansettiriyordum, bunda ne yaparsam yapayım yaylanmıyorgenellikle süspansiyonu için tatlı sert derler, ama ben şahsen daha yumuşak olmasını tercih ederdimnitekim sonraki seçimim mutlaka yumuşak süspansiyonlu bir araç olacak, ben konfora yol tutuştan daha çok önem veriyorumCivic süspansiyonuna yumuşak , konforlu diyenleri anlamıyorum, bence hiçte yumuşak değil, hele HB ler resmen tahta, yemişim onun yol tutuşunu , sanki her gün yarış pistine çıkıyoruzGelelim dayını civice Fatih,yazdıklarıma dikkat edersen civiclerin süspansiyonunun tatlı sert olduğunu yaylanmadığını vurguladımbence sizin arabanın amorsitörlerinde bir sorun var, bi servise veya ustaya göstermekte yarar varyoksa kronik sorun falan diye bir şey yok, kim söylediyse hiç anlamıyormuş civicten
sizin hondanın amortisörleri patlak, en kısa zamanda değiştirin
Sorun kasis geçişlerinde ilk zıplamada mı, sonraki zıplamanın sönümlenememesinde mi?