0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2005 avensis confort şehir içi 10lt yakıyor normalmi sizcearabayı 2. el aldık 6 ay oldu artık sıktı bukadar yakması
7.5lt Ş.Dışı , Şehir içini söylemiyorum malum..
1 litre ıle 10 km normaldir.şehir içitup ıle de şehir içi 1lt/10km yaparsın .
vallahi ınanması güç ama izmir aydın arası otobanda cruse control de 4,5 lt ye kadar düştü ortalama inanması güç..ama lpg de kullanıyorum benzıne göre hesaplıyo yol bılgısayarılpg de ölçmedim litre cinsinden ne kadar yakar die?
50 liralık benzinle 11 lt falan benzin alınabiliyor şuanki fiyatlarla. şehir içinde tam olarak 110 km yol yapıyorum temiz 10 lt yakıyor ben 8-9 lt falan diyenlere pek inanmıyorum.yol güzergahımda da 1 tane trafik lambası var yani.2011 auris 12.000 km de aracım fazla yaktığı dönemlerde güya geride kaldı.1.6 motorlu bi araç 1300 kg daha az yakacağını düşünmüyorum. avensis daha ağır bence 10 lt den fazladır o aracın yakıtı. ben lpg araştırmasına başladım uğraşamayacam benzin fiyatlarıyla pes dedim [/quot erol bey izmirde kullanıyorum valvematic avensis 1.6 sakin kullandığım da söylemez inanın 10 litreyi hiç görmedim en son bugun eve gelirken baktım 9.3 tü 10 hiç olmadı sakin kullanımda 8.3 8.5 gibi değerleri yakalıyorum