0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1. yada 3. ilandakiler güzel
hakkı babaaayaa katılıyorumm +100000000000000000000000000
2 numaralı adayı seçiyorum bu büyük kasayı en iyi taşıyacak jant diye düşünüyorum diğerleri basit geldi bana
Benimde kafamda yavas yavas belirmeye basladi. 3 numaradan yana kullanacagim gibi. Hem jantin renginden hemde tipi hosuma gitti. Bu araca cok kollu jant daha cok yakisir gibime geliyor. Birde fazla oyasi danteli olmasin diye dusundum daha sade ince ayrintlarla guzel bir jant aradim. Et degeri olarak 35 dusunuyorum. Lastiklerim kasadan yarim cm kadar ciksa yeterli. Heralde bu deger yeter?? Lastik olarak michelin dusunuyorum ve son olarakta eibach 50mm yayla modifiye isine uzun bir ara verecegim kendimide anca toparlarim
Michelinden iyi bir performans alacağınızdan şüpe yok yay markasıda çok iyi fakat 50mm sert gelmezmi hocam? Avensis gibi konfor aracına
Ben aracimin leylek goruntusunden haz etmiyorum ayrica 35mm lik bile taksam konfor yine bozulacaktir 1.5 cm den cok bir sey degisecegini sanmiyorum. Lastiklerim cokta icerde oldugu icin 35 et dusunuyorum ayrica 18 takinca aracim bir miktar yukselecegi icin 50mm lik yay tam oturacaktir diye dusunuyorum. 35 lik yada 50 lik hepsi konforu ayni miktarda bozacaktir ve aralarinda bariz fark olacaigini sanmiyorum...
Bence 3 numara küçük ve içe gömük durucaktır ben tavsiye etmem o kasayı hakettiği değerde dolgun göstericek bir jant değil tercihim 1 den yana dışa şişkin güzel bir jant bence tereddütsüz takılmalı...