0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
avensisin şuan üzerinde bulunan jantları da çok iyi paralara elden çıkarabilirsiniz çünkü bu jantlar piyasada bulunmuyor sadece araçların üzerinde geliyor sonradan takmak isteyenlere faiş fiyatlar çıkarıyorlar... bi servisin yedek parça kısmına sordurtun ve alacağınız fiyat karşısında şaşırabilirsiniz bi şahin parası istiyorlar o jantlara.. bilginize..
ben orjinalleri satmayı düşünmüyorum zaten kenarda dursunlar bana aşağı yukarı 500 600 lira dediler ama daha fazla yapacağından eminim. ilerdede yeni araç aldığımda avensisi babama vericem ozaman orjinal jantları takarak veririm inşallah
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-konig-sj30-gloss-black-machine-lip-49074990/detay/?source=directSearchbu jant nasıl olur arkadaşlar?
600 mü dediler gidip tek jantını bayiden o fiyata alsınlar ben onlara bir takım hediye edeceğim
kesinlikle katılıyorum ben sorduğumda tek janta binküsur lira dediler o da gelecek siparişle:))
Zaten üzeründe 17'ler var illaki peformans kaybı olacaktır ama benim gibi normal sürücülerin farkı pek anlayacağını sanmıyorum özellikle top speed düşecektir bu arada ön taraf istediğim gibi düşmedi. yaylarımı namiştain amortisörde taktırdım. ordaki arkadaşlar hiç yay almasaydın biz orjinallari presleyip takardık üstelik %10 konfor kaybınız olurdu dediler. bende orjinallere dokunmak istemediğimi söyledim. ardından çalışan eleman ''biz onları tekrar eski haline getiririz'' dedi ben pek sağlıklı olacağını düşünmüyorum ayrıca önler istediğim gibi düşmedi eibach yayları presletsem ne gibi sonuçlar doğurabılır? bilgisi olan arkadaşlar fikir ve düşüncelerini paylaşırsa sevinirim?
Benimde kafamda yavas yavas belirmeye basladi. 3 numaradan yana kullanacagim gibi. Hem jantin renginden hemde tipi hosuma gitti. Bu araca cok kollu jant daha cok yakisir gibime geliyor. Birde fazla oyasi danteli olmasin diye dusundum daha sade ince ayrintlarla guzel bir jant aradim. Et degeri olarak 35 dusunuyorum. Lastiklerim kasadan yarim cm kadar ciksa yeterli. Heralde bu deger yeter?? Lastik olarak michelin dusunuyorum ve son olarakta eibach 50mm yayla modifiye isine uzun bir ara verecegim kendimide anca toparlarim
Kullan hocam kullannn 1 numarada hoş ama konig bronze muhteşem....
orjinal yada sonradan takılan eibach ları presletmek de mantık olarak bi fark yok bence çünkü ikiside profesyonel şekilde tasarlanmış ve araca uygun olarak üretilmiş sen de alıp onları bizim sanayide ki "garantili" iş yapan ustalara teslim edeceksin. avensis için varmı bilmiyorum ama coil over taktırsaydın madem, tabi bütçe meselesi ama.
İlk sayfayı okuyup yorum yapmış bir sazan var burda gülebilirsiniz arkadaşlar Oktay abiiiii profil fotonaaa bayıldıımmm maşşşşaalllaahhh
coil over bende istiyorum ama 1000 küsür fiyatı var.. yayların maliyeti ve takılmasına toplamda 470, jantlata 500 verdim neredeyse aynı fiyat geriye lastik kaldı
eyvallah dedim ya bütçe meselesi ama avensisim olsaydı yayla falan uğraşmazdım. bende fotoğraf eklesene diyecektim ama lastikleri alınca artık. birde jantlar siyah griye boyatmayı düşünür müsün?
aracım çok yüksek olduğu için biraz rahatsızlık veriyordu yaza doğru orjinal yaylara geçerim belki jantlar 35 et olduğu için bu yaylarla istediğim kıvamı yakalayacağım diye düşünüyorum jantlara gelince bu renginde takacağım. üzerindeki ufak tefek çizikleri halletikten sonra motor sport yazısının olduğu yeri kırmızıya boyamayı düşünüyorum ve son olarakta vernik attım mı tamamdır