0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ibrahim bey ben de 1.6 sol 2006 model otomatik vites brc tüplü 8000 km de orjinal km şehir dışı 20krş benzinde 22krş tüpte yakıyor lpg litr fiyatı 2,46 petrol ofisi şehir içi 27 krş benzinde 23 krş tüpte
tam oalrak hesap nasıl yapılıyor ya geçen 50 liralık gaz aldım 2.48 den 285 km yol yaptı şehir içi ne kadar yakmıştır sizce
o lpg kitini söktürüp atın ne geregi varki..
Ayrıca Kastamonu da akaryakıt ( LPG) Istanbul dan pahalı. Abana ya giderken test edilip onaylanmıştır
16 - 17 krş yakarsa arabam birgün. buraya yakmıyor yazıcam
hocam matematik öğretmenleriniz mi kötüydü acabanasıl yakıyorsunuz o kadar... yada hesap hatasını nasıl yapıyorsunuzbide 20 kuruşa nasıl çok diyorsunuz arabanız motosiklet kadar yakmamış daha ne istiyorsunuz
50 liralık almışsın ya erdem onu 285 km yapmışsın bölüyorsun sonucu buluyorsun 50/285=0,17543..... sen erdem 0,17 krş yakmışsın nasıl becerdin ya bu kadar az yakmayı arabaya bir şey mi taktın naptın ya anlamadım
vay be bende çok yakıyor sanıyordum hocam ani kalış fazla yapmıyorum 3000 deviri geçirmeden vites değiştiriyorum yokuşlarda hızımı alıp giriyorum ya da yavaş girersem vites düşürüp çıkıyorum şehir içindede 60 ı geçmiyorum fazla
hocam bılemıyorum baskaları nıye öyle dıyor benı tanımayan adamlar sonucta nıye yalan solesınkı.. bıde benım devır göstergesı 3000 ın uzerıne cıkarsa o zaman sıkıntım daha cogalıyor...90 la gıdersem iii. ilginize teşekkür ederim çok sağolun