0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Allaha sukur benımkınde abs daha hıc devreye gırmedı Umarım lazımda olmaz
Aman mustafa bey rıca ederım. Ne demek. Yınede dusuncelı yanıtınız ıcın tesekkur ederım. Ama efsane kasanın 11 yıllık bır kullanıcısı olarak aracımı gururla ve zevkle kullanıyorum.
2007 terra mmt dizel aracım var çok basit bi şekilde abs devreye giriyor babamın transporterda yüklendiğim halde girmiyor. Corollada 10 km ile hafifden ani fren yapsam hemen abs ye giriyor bu durum hiç hoşuma gitmiyor sizdede böylemi yok benimkindemi bi sorun var
günümüzde üst sınıf spor araçlar tüm asist sistemleriyle donatılmış olsa dahi bir ferrari, aston martin, mercedes araç tüm bu sistemler devredışı kaldığında sürüş zevki vermektedir. capon düşünmüş zevk sürekli olsun diye efsane kasaya bişey koymamış. bende hala 97 gli mi ararım zaman zaman. fırtınalı havada tekirdağ otobanında bile gayet stabil gidiyordu meret.
ben olsam sonuna şu cümleyi koyardım;yemişim abs sini,hakioğlan abs siz de güzel
yok yoookaynısının abs lisi var hastası olduğum o yüzden demem öyle bir şey
size bir anımı anlatayım. 2004 de zeytinburnu derinderede 2. el 98 gli special gördüm. lacivert ve 9800km de idi. ışıl ışıl durumda. adam almış binemeden yurtdışına gitmiş araba öylece kalmış. piyasası 15bin lirayken adamlar 19bin yazmışlar. içim gitti ama fiyata sinirlenip çıktım ordan. şimdi olsa bidaha düşünüp fiyatı kırmaya çalışıp napar eder böyle kupon bir araca sahip olmak isterdim.efsane kasanın yeri bende apayrıdır.
aksine 96 gli beyaz düz vites aracım vardı. 2001 de aldım. onu satınca araç ararken denk geldi. belkide almamak hayırlısıydı 21.500e 2002 yakut kırmızı terra aldım. oda cilayı yapıp çıkınca baktırıyordu kendine. daha sonra abime 97 gli otomatik aldım ve onunlada biraz olsun hasret giderdik.
hakkı abi benim babamın arabada abs yok ama olsun ben adı var diye güveniyorum
kaygan ve ıslak zeminde daha çabuk devreye girer.
abs nin olması bence çokta iyi birşey değil fren mesafesini uzatıyor çarpmıyacaksanız bile çarpmanıza sebep olabilir tek avantajı tekerlekleri bloke etmiyor.