0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar dizel auristen aile genişlediği için lpg'li versoya geçmeyi düşünüyorum. silindir hacminize göre yakıt sarfiyatınız hakkında bilgi verirseniz sevinirim. teşekkürler...
aha benım gibi bagajı küçük gelen bir toyotacı daha kardeş bende bundan önce corolla hb kullanıyorum.1 hafta oldu verso elegant aldım.Yeni kasaları bilmem ama eski kasalarda performans falan bekleme.özellikle 3,000 devire gelinceye kadar araç yoruluyor..Araç 1500 kg corolla hb ile aynı vvt-i 110 hp lik motor biraz torkuyla oynanmıs sanırsam.Araç kaba biraz şehir içlerinden sıkıntılı ama ayrı birde havası var.Ama su var donanım ve konfor harika ses yok dıyemem bozuk yollarda arka bagaj kısmından ses geliyor..İç hacim mükemmel hel arka koltukların hepsi birbirinde bagımsız ve ayak zemini düz rahat..Bagaja gelince 50 nc ısuzu kamyonete yakın alıyor yakmasınıda sorarsan ne sen sor ne ben söyleyeyim.Yüklü iken yakıyor hesalamanadım ama önceki corolla hb mden cok yaktıgını hissediyorum test etmedim daha.Eşegi süren os.... katlanır derler bizim oralarda ).Yakmasını falan çok takma lpgli geniş verso aileler için idealll..
Bünyamin Bey ve Barış Bey Lpg kitlerinizin markaları nedir? Bende aracıma lpg montajı yaptıracağım için bir fikir vermesi açısından sordum..
landi renzoda lpg bittiği zaman sesli uyarı veriyor(bib-bib).kendisi benzine geçmiş oluyor ben sadece sesi kesmek için düğmeye basıyorum .lpg aldıktan sonra tekrar düğmeye basarak lpg ye geçiyorum . bendede kırmızıda daha fazla gidiyor. ama kalan lpg miktarını km ile takip ediyorum.
Bugün bende izmir fuarına gittim orada stand açmıştı landi renzoPeşin 1.400 TLTaksitli 1.500 TLdedi arkadaş ayrıca garanti sistemine girmesi için 500 TL yağlama sistemi gerekir dedi. Yakıt yaklaşık % 5-10 artar benzinliye göre dendi ama sizlerin gerçekçi tespitleri daha önemli tabiiki...
ayrıca garanti sistemine girmesi için 500 TL yağlama sistemi gerekir dedi. Yakıt yaklaşık % 5-10 artar benzinliye göre dendi ama sizlerin gerçekçi tespitleri daha önemli tabiiki...