Gönderen Konu: VERSO SİLİNDİR HACMİNE GÖRE LPG YAKIT SARFİYATINIZ NEDİR?  (Okunma sayısı 5872 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 33000
  • Model Yılı: '11
  • 93 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: VERSO SİLİNDİR HACMİNE GÖRE LPG YAKIT SARFİYATINIZ NEDİR?
« Yanıtla #20 : Eylül 18, 2011, 14:55:14 »
lpg bittiginde uyarı verıyorda lpg bitmeden benzin-lpg geçişlerinde sesli uyarı yok herhalde.landi renzodada böyle birşey varmı ki

Evet stand da yetkili olarak duran arkadaş söyledi arzu ederseniz telefonda aldım verebilirim size daha detaylı bilgi verebilirler size sanırım.
0 'dan 100 km 'ye 10 saniyede çıkabilirsin belki, ama önemli olan kaç saniyede durabildiğindir.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Eylül 18, 2011, 14:55:14 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 93 kere teşekkür etti
« Yanıtla #21 : Eylül 18, 2011, 15:00:16 »
Daha dün landirenzo taktırdım ve 2 yıl garantisi var, yağlamadan bahsedilmedi bana. Yakıtın artmasını litre bazında söylemek istediniz sanırım. Yoksa ne anlamı kaldı LPG taktırmanın??

Haklısınız detaylı yazmadığım için kusura bakmayın.

Evet siz litrede ne yakıyorsunuz dedi arkadaş bende yaklaşık olarak şu an bilgisayarın gösterdiğinin 7.5 LT olduğunu söyledim. sizin aracınız LPG de yaklaşık 8.5-9 LT yakar dedi 100 km de.

Yani yaklaşık olarak TL bazında % 40 getirisi olur gibi anlayabiliriz.
0 'dan 100 km 'ye 10 saniyede çıkabilirsin belki, ama önemli olan kaç saniyede durabildiğindir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Eylül 18, 2011, 19:16:58 »
Evet stand da yetkili olarak duran arkadaş söyledi arzu ederseniz telefonda aldım verebilirim size daha detaylı bilgi verebilirler size sanırım.
sarper  bey telefonu verirseniz çok sevinirim buralarda yaptırabilirmiyim
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 93 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Eylül 18, 2011, 20:13:45 »
olgun lpg 0 232 461 13 03 landi renzo türkiye distributörü olduklarıda yazıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Doğuştan Toyotacı
  • Model Yılı: -
« Yanıtla #24 : Eylül 30, 2011, 15:53:45 »
yenı aldıgım versodada landı renzo var ama biraz sesli çalışısıyor.önceki hb corollamda brc vardı oda sesliydi bukadar değildi.Bunyamın bey siz tecrubelisiniz landı renzoda lpg den benzine geçmek istedigimde sessiz geçiyor brc de sesli uyarı verıyordu.Birde 4 gösterge hemen düşüyor kırmızdada fazla gidiyor gibi sizinkidemi öle
Evet bende de aynı Tuncay bey. Depo 43 litrelik.40 Litre lpg alıyor. 5 tane ışığın 4 tanesi ancak yanıyor..4 ışıktan 3 tanesi kısa sürede sönüyor...geriye kalan tek ışık yandığı zaman çok uzun bir süre gidiyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Eylül 30, 2011, 17:42:47 »
Evet bende de aynı Tuncay bey. Depo 43 litrelik.40 Litre lpg alıyor. 5 tane ışığın 4 tanesi ancak yanıyor..4 ışıktan 3 tanesi kısa sürede sönüyor...geriye kalan tek ışık yandığı zaman çok uzun bir süre gidiyor.

Şamandıra ayarından kaynaklanıyor sanırım bu. Benim depo 30 lt alıyor, tüm ışıklar yanıyor. Sonra tek tek düşüyor ancak kırmızı olmadan tüp bitiyor. Şimdiye kadar kırmızı ışığı yakamadım :) Hatta ilk depomda baya hoşuma gitmişti ne güzel kırmızı yanmadı daha diyordum ki tüp bitti. Benzin olmasa araçta yolda kalmıştım yani..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 93 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Eylül 30, 2011, 20:05:00 »
Şamandıra ayarından kaynaklanıyor sanırım bu. Benim depo 30 lt alıyor, tüm ışıklar yanıyor. Sonra tek tek düşüyor ancak kırmızı olmadan tüp bitiyor. Şimdiye kadar kırmızı ışığı yakamadım :) Hatta ilk depomda baya hoşuma gitmişti ne güzel kırmızı yanmadı daha diyordum ki tüp bitti. Benzin olmasa araçta yolda kalmıştım yani..

Tedbirli olmakta fayda var tabii onun için araçta mutlaka yarı depoda benzin olmali ne olur ne olmaz diye.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Doğuştan Toyotacı
  • Model Yılı: -
« Yanıtla #27 : Ekim 06, 2011, 10:59:11 »
En  az yarım depo benzin mutlaka bulunduruyorum. Yalnız bu sanırım şamandıra dan kaynaklanan bir durum gibi geliyor. Hafta sonu LPG Montajını yapan firmaya uğrayacağım. Tehlikeli bir durum gibi görünüyor.