0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bunu kullanmadım ama geçen gün Bilkent mağzasında gözüme çarptı ve inceledim. Fena değil, ben de almayı düşünüyorum. Aynı markanın el frezesini kullanıyorum, gayet memnunum.
100TL'ye cila yapan yerler malesef Meguiars, Collinite veya Finish Kare gibi kaliteli cilalar kullanmıyorlar. Bunları kullanan yerlerde de yaklaşık 180-200TL'ye yapılıyor bu işlem. Senede iki kere yapılacak bir işlem için 79TL vermek, yeriniz de varsa çok mantıksız değil bence.Şimdi makinaya gelelim, biraz önce gittim aldım. Düşük devirlerde kendi ağırlığını bile kaldıramıyor, ama cila için uygun olan 1200-1500 devir civarına ayarlanınca oldukça iyi. Kutunun içinden bir tane yün ped, 180mm tabla ve fazladan motor kömürü çıkıyor. Ancak bence 180mm makinaya fazla geliyor, 160 veya daha küçük tabla alınması gerekebilir üstüne.
Alper abi elle uygulasak pamuk yada ispir gibi birşey kullanıp atsak kaliteli bir pasta daha sağlıklı netice vermezmi?
ben de şu an şoktayım, senden yaklaşık yarım saat önce almışım, fiş no 15 benimki, 22 seninki, bir benim fişe bakıyorum, bir senin fişe, bende 79 lira, sende 64,90