0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Meguiars 105 ve 205'lerim gelsin, benim külüstüre girişecem, bir tarafında oksitlenme vardı baya.
Sürekli hareket halinde olması gerek, boya tamamen temiz olması gerek, kaliteli süngerler kullanmak gerek, baya dikkatli olmak gerek Zarar vermeyen galiba Meguiars'ın makinasından bahsediyosun, D/A makina diyorlar ona, "Dual Action" kısaltılmışı galiba, hem dairesel hem de titreme etkili bir makina. 550 TL fiyatı var.
Bugün deneme amaçlı kullandım makinayı.Mutlaka küçük pedlere geçin, çok hafif bastırınca bile tahminimden de fazla yavaşlıyor.Muguiars 105 ve 205'ten ise oldukça memnun kaldım
Alper hocam 125 lik tabla 150 lik ped nasıl?
Meguiars 105 hare bırakıyor zaten, güçlü bir pasta ve 1500 zımpara ile zımparalanmış yüzeyi bile parlatabiliyor.205 ise "Hare giderici cila" olarak geçiyor. Meguairs'ın bu arada 3 çeşit makina süngeri var. Sırasıyla sertten yumuşağa; Cutting pad, polishing pad ve finishing pad diye geçiyorlar. 205 polishing veya finishing pad ile uygulanıyor ve hare bırakmıyor (düzgün yapılırsa tabi). Bunların üzerine de koruma amaçlı wax geçilmesi gerekiyor, ben Ultimate Quick Wax kullanıyorum ama PTFE'li Turtle veya Collinite gibi ürünler de kullanılabilir, bunlar elle uygulanıyor.