0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öncelikle geçmiş olsun. Ama ben bu mantığı anlamıyorum, mantıken serviste parça değişimi yapılmış bir aracın değerinin, sanayide çekiçleyerek değişimden kurtulmuş bir aracın değerinden daha az düşmesi lazım...Ben araba alacak olsam o gözle bakarım ama galeriler değişimde daha fazla değer düşürüyor, mantığını anlamıyorum harbiden...
Umut abi bunu bende anlamıyorum ben 2009 corollayı satarken bana neler neler sordular ilana arka sol kapı değişti çamurluk boyandı yazdım telefonda pert kaydı var mı airbagler açıldı mı diye cins cins sorular soran oldu en son aklı başında birine satabildim inan araba 0 dan farksızdı ama 1 parça değişmiş 1 parçada boyanmış ya gelde millete anlat .Bu arada sinan abi yazdıklarım aklını karıştırmasın bu sadece turkiyede böyle avrupada bildiğim kadarıyla aracın şasesinde yeterki tadilat olmasın adamlar tüm parçalarıda değişmiş olsa yeterki yapılmış olsun orjinal gözüyle bakıyorar ama Turkiyede ne yazıkki parça değişimi veya boya oldumu aracın değişen veya boyanan parça sayısına göre değeri düşüyor .
sanayide ilk başta görüntü iyi yapıyorlar da zamanla fark ortaya çıkıyor.bence serviste yaptırın ama fotoları detaylı çekin tamirden önce.tarihli falan olsun.saklayın fotoları.ilerde aracı satarken de fotoları sattığınız kişiye verin.şunu unutmayın 2-3 defa el değişince araç değişenli olacak o fotolar olmazsa.ozaman değer kaybı olur ama fotoları gören kazanın ufak olduğunu anlar ve değer kaybetmesi için baskı yapamaz.
Geçmiş olsun...Servis en iyisi bence ....