0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İlk defa duyuyorum bunu. Normalde çamurluğun tavana ve marşpiyele bağlantı yerleri bellidir. O parçada çıkar ve yerine yenisi gelir. Böyle değil ise ilginç bir tasarım olmuş. Ayrıca o zaman kesip parça kaynatmak yerine o parçayı düzeltmek daha mantıklı değil mi? Yani bu işlemin sanayideki işlemden ne artısı var anlamak güç.
Sinan bey,Öncelikle geçmiş olsun.Avukat değilim ancak konuya da uzak değilim.Kaza sonrası ikinci elde meydana gelecek olan değer kaybını peşinen elde etmek amaçlı eda davası açmalısınız aynı zamanda tespit hükmü içerir.1-Kaza tespit tutanağı aksi ispat edilene kadar geçerli resmi belge niteliğindedir ve karşı tarafın kusuru oranında değer teşkil eder.2-Yargılama esnasında dosya bilirkişiye gönderilir ve değer kaybına ilişkin inceleme de bulunur.3-Miktarı bilirkişi incelemesine bağlı olmakla birlikte karşı taraftan kusuru oranında ödemeye mahkum ettiği gibi davada yargılama masraflarını ve vekalet ücretini de talep edebilirsiniz.Not:Dava öncesi şirket/şahıs ile anlaşma yoluna gitmeyi deneyebilirsiniz.Değer kaybı+mahkeme masrafları ile tutardan fazlasını ödemesi emsal dava örnekleri göz önünde bulundurulduğunda olasıdır.Bu durumda bir avukattan mutlaka yardım alınız.
Değerli forumdaşlar size bir sorum olacak. Bugün alalı 3 ay olan 3000 km de ki arabama kusura bakmayın ama tam tabiri ile hanzonun biri geldi çarptı. Aslında bahanesi var cebinden çalan telefonunu çıkarmaya çalışıyormuş. % 100 suçlu zaten yazdık çizdik imzaladı oda. Neyse sinirlerim yine hoplamasın diye nalet olsun diyerek o kısmı geçiyorum.Arabanın sol arka kapısı ve çamurlukta hasar var. Hemen Nataş servise gittik usta baktı ve dedi ki kapı ve çamurluk değişecek. İkinci bir ustalarına sorduk oda aynı şeyi söyledi. Kapı değişecek çamurlukta ortadan kesilip yeni parça takılacak. Ben kapı tamamda çamurluk değişmese düzeltmez misiniz dedim mümkün değil dedi Toyota servis. Konuşmaya bile gerek yokmuş kimse düzeltemezmiş. Dışarda yapılırsa kötü olurmuş, can güvenliğim olmazmış, ilerde paslanabilirmiş kaynak yeri vs. Şimdi buraya herşey normal.Ama Toyota ustası olmayan tecrübeli 30 - 40 senesini bu işe vermiş birkaç usta dolaştım. Ve hepsi söz birliği etmiş gibi güldüler ve aynı şeyi söylediler;Servis uğraşmak istemez günlerce çekiç ile, parçayı takar arabayı verir. 300 TL ye yapılacak onarım için uğraşmaz, parçayı takar 2500 TL parça parası ister. ( Çamurluk için bu rakamı gerçekten telafuz etti servis.) Parayı buradan kazanırlar zaten. Servis için senin arabanın ikinci el değerinin düşmesinin bir anlamı yoktur. O kendi işine bakar, en kolay şekilde yapar verir.Ve tüm dışarıda ki ustalar ilk baktığı an güldüler bu çamurluğu mu yapamıyorlarmış diye. Hepsi der ki kapı değişecek sıfır araba yazık olmasın. Ama çamurluk değişmesi demek arabanın yarısının değişmesi demek yazık günah. Sakın değiştrme arabanın değeri düşmesin. Bir günlük işi var o çamurluğun düzeltilmesinin.Hangi taraf daha mantıklıdır? Ne yapmalıyım?Tabii ki tüm dostlarım fikrini söylesin ama öncelikli olarak aramızda bu işin erbabları yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Çünkü kısa zamanda başlayacağım operasyona. Ve dönüşü olmayacak. Daha 3 aylık araba, en doğrusu ne ise onu yapalım. Lütfen değerli bilgi ve tecrübelerinizi esirgemeyin dostlar, gerçekten çok ihtiyacım var. Hatta şöyle söyleyeyim buradan aldığım yorumlara göre karar vereceğim.Saygılarımla,
geçmiş olsun, damdan düşenlerden biri olarak tuncaya katılıyorum...