Gönderen Konu: japon samuray' ım. toyotanın namıdeğer "amiral gemisi".  (Okunma sayısı 16428 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: japon samuray' ım. toyotanın namıdeğer "amiral gemisi".
« Yanıtla #60 : Eylül 03, 2011, 17:01:00 »
Var ki benzinli arabaya biniyoruz :)
haso varda lpg liye biniyon gibi geliyo

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Eylül 03, 2011, 17:01:00 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • (Toyota Corolla 1996-Volkswagen Jetta 2008)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 131000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #61 : Eylül 03, 2011, 17:02:31 »
:rofl: nerden bildin :D :D
Volkswagen Jetta
2008 Primeline Man
102 Hp / 148 Nm
Derin Siyah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Eylül 03, 2011, 18:38:40 »
hasoooo :asikadam:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Eylül 03, 2011, 20:13:34 »
Şu LPG konusunda çok tartıştık ve son kez diyorum LPG çok iyi birşey olsaydı fabrika çıkışı  takılırdı sadece litre fiyatı ucuz diye cazip onun dışında mantıklı değil...
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • karakus11.blogcu.com/
  • Kan Grubu: B+
  • 16 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #64 : Eylül 03, 2011, 20:21:01 »
Şu LPG konusunda çok tartıştık ve son kez diyorum LPG çok iyi birşey olsaydı fabrika çıkışı  takılırdı sadece litre fiyatı ucuz diye cazip onun dışında mantıklı değil...
Hele birde arada duyduğumuz, LPG tüp patlama haberleri...
Afyonda bi kaza haberinde 2 aile yok oldu bu yüzden...Bu haberi okuduktan sonra ...
İnan ailemle LPG li araca binmek istemiyorum....3 kuruş fazla olsun benzin yada dizel olsun...

Tek suçlu hükümet ve iş bilmez politikaları... Bu türk toplumuna reva gören zihniyet ....
Acaba sırf dünya için mi yaratılmışsın ki, bütün vaktini ona sarfediyorsun!
" Zaman gösterdi ki, Cennet ucuz değil, Cehennem dahi lüzumsuz değil "
" İnsan bir yolcudur. Sabavetten (çocukluktan) gençliğe, gençlikten ihtiyarlığa, ihtiyarlıktan kabre, kabirden haşre, haşirden ebede kadar yolculuğu devam eder." (Mesnevi-i Nuriye)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #65 : Eylül 03, 2011, 20:36:32 »
Hele birde arada duyduğumuz, LPG tüp patlama haberleri...
Afyonda bi kaza haberinde 2 aile yok oldu bu yüzden...Bu haberi okuduktan sonra ...
İnan ailemle LPG li araca binmek istemiyorum....3 kuruş fazla olsun benzin yada dizel olsun...

Tek suçlu hükümet ve iş bilmez politikaları... Bu türk toplumuna reva gören zihniyet ....

Katılıyorum abuk subuk ayar tutmama arabanın bakımları yanında birde onun bakımlar ayarları vırtı zırt çok saçma malesef.. aracımız 135 600 kmyi geçti öndeki arabanın egzost gazından çıkan lpg gazı dışında lpg görmedi araç..
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #66 : Eylül 03, 2011, 20:41:57 »
ercü doğru söylüyorsun bizim efsanede 100 liraya 200 km gidiyor ama olsun zırt pırt servise gidip gelmiyoruz :)
Toyota Corolla 1.4 D4D 90 Hp Plus Line 2007 / Toyota Corolla 1.6 114 Hp GLİ 1993 Sercan TORUN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • eskişehir
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0-
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #67 : Eylül 03, 2011, 20:45:59 »
lpg övmenin yermenin bir yere bizi taşıyacağını düşünmüyorum. şu an son sistemlerde ki bu paralara takılan lpg kitleri 300 - 400 tlye takılan kitlerle mübadele etmek istemiyorum. şu an tam donanımlı bir araçla seyahat ediyorum bende yarattığı güven hissi. yüksek. tam donanımlı bir lpg kit düşünüyorum onuda takılınca sizlere her detayını paylaşıcam. adamlar bu konuda tüm güvenlik tedbirlerini gösteriyorlar. kaza anında gazı kitlamesi. tüm darbelere dayanıklı, tanklar ve ve ve ve daha birçok özellik. biz ne övelim ne yere vuralım. şimdi o kazadaki araçtaki tüpte bir kusur yoksa veya markası prins i geçtim brc - zavoli- tartarini gelişmiş bir sıralı çıksın. ben tüp yerine nos taktırıcam. ihmallerimizi bir hadiseye detaylarına bakmadan yöneltmeyelim. bu ürünün on yıl ömrü varsa onbeş yıl kullanmayalım, yılda bir filtre değişecekse değiştirelim iyi ürünler tercih edlim. sonuç ne olacak bide öyle düşünün. kusurlu ürünlerle , veya kullanıcılarla konuyu sonuca bağlayamayız. her görüşe saygılıyım ama bu işin teknolojisi çıktığı ilk modeli ile bu modeli arasında; daktilo ile laptop arası bir fark var öldürmeyelim.
TOYOTA AVENSİS 1.8 MULTİDRİVE S ELEGANT EXTRA CVT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #68 : Eylül 03, 2011, 20:53:14 »
lpg övmenin yermenin bir yere bizi taşıyacağını düşünmüyorum. şu an son sistemlerde ki bu paralara takılan lpg kitleri 300 - 400 tlye takılan kitlerle mübadele etmek istemiyorum. şu an tam donanımlı bir araçla seyahat ediyorum bende yarattığı güven hissi. yüksek. tam donanımlı bir lpg kit düşünüyorum onuda takılınca sizlere her detayını paylaşıcam. adamlar bu konuda tüm güvenlik tedbirlerini gösteriyorlar. kaza anında gazı kitlamesi. tüm darbelere dayanıklı, tanklar ve ve ve ve daha birçok özellik. biz ne övelim ne yere vuralım. şimdi o kazadaki araçtaki tüpte bir kusur yoksa veya markası prins i geçtim brc - zavoli- tartarini gelişmiş bir sıralı çıksın. ben tüp yerine nos taktırıcam. ihmallerimizi bir hadiseye detaylarına bakmadan yöneltmeyelim. bu ürünün on yıl ömrü varsa onbeş yıl kullanmayalım, yılda bir filtre değişecekse değiştirelim iyi ürünler tercih edlim. sonuç ne olacak bide öyle düşünün. kusurlu ürünlerle , veya kullanıcılarla konuyu sonuca bağlayamayız. her görüşe saygılıyım ama bu işin teknolojisi çıktığı ilk modeli ile bu modeli arasında; daktilo ile laptop arası bir fark var öldürmeyelim.

İlhan abi hani işine karışmak hoş değildir ama ne bileyim 0 arabaya taktırmak benim aklıma yatmıyor heleki avensis gibi bir arabaya... Kişisel görüştür tabi karşı çıkılmaz hayırlısı olsun herşeyin :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • eskişehir
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #69 : Eylül 03, 2011, 21:14:20 »
İlhan abi hani işine karışmak hoş değildir ama ne bileyim 0 arabaya taktırmak benim aklıma yatmıyor heleki avensis gibi bir arabaya... Kişisel görüştür tabi karşı çıkılmaz hayırlısı olsun herşeyin :)

ercüment kardeşim benim demek istediğimde o sizleride seviyorum.kimse bana doğru be yürü be abi demeyecek. biz türklerin elinde bazen ceviz bile bombaya  dönüşür ben buna inanıyorum. lpg ilk çıktığında bu millet mutfak tüplerine basıp evlerinde patlattı. ihmallere ve üçkağıda meyillimiz var. vede her genç senin gibi pırlantamı ne istediğini bilen. araştıran cahilimizde çok doğrumu. ehliyetin belkide en kolay alındığı ülkelerden birinde yaşıyoruz . avrupadaki sınav şeklini bize uygulasalar % 80 nimiz ehliyetlerimizi bırakırız.iş bu şekilde iken. üç beş gündür beni tanıyorsun. sence ben lpg kiti ile beraber 70.000 bin liralık bir bombanın içinde ailemi gezdirir miyim. niye şimdi hiçbir bilgi açılımı yapmadan marka belirtmeden. bir haberi paylaşıyoruz. bu foruma üye olup lpg li araç kullanan bir sürü aile babası arkadaşımız var bu insanların miğdesini bulandırıp vicdanını sorgulatıyoruz. bu memlekette birçok insanın zihniyeti şu şekil işler önce kötü bi arabada öğren sonra iyisini alırız. bir insan için güvenlik önlemleri ve teknolojik donanım acemilikte daha fazla önem kazanıyor. ben eşime 8 airbagli arabada öğrettim zehir gibi şöförlüğü var şuan. bu kadar ciddiyetli haberleri en ince detayıyla vermezsek. bu bilgi paylaşımı değil lakırdı yapmış oluruz. benim dört enjektörümden ucuz kitler var ben markalı modelli ve detaylı yazıyorum biraz daha detaylı ret cevaplar bekliyorum. tüm forum üyelerine saygılar sunarım. bu sistemleri kullanan insanları üzmeyelim ne marka olursa olsun....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #70 : Eylül 03, 2011, 21:21:08 »
ercüment kardeşim benim demek istediğimde o sizleride seviyorum.kimse bana doğru be yürü be abi demeyecek. biz türklerin elinde bazen ceviz bile bombaya  dönüşür ben buna inanıyorum. lpg ilk çıktığında bu millet mutfak tüplerine basıp evlerinde patlattı. ihmallere ve üçkağıda meyillimiz var. vede her genç senin gibi pırlantamı ne istediğini bilen. araştıran cahilimizde çok doğrumu. ehliyetin belkide en kolay alındığı ülkelerden birinde yaşıyoruz . avrupadaki sınav şeklini bize uygulasalar % 80 nimiz ehliyetlerimizi bırakırız.iş bu şekilde iken. üç beş gündür beni tanıyorsun. sence ben lpg kiti ile beraber 70.000 bin liralık bir bombanın içinde ailemi gezdirir miyim. niye şimdi hiçbir bilgi açılımı yapmadan marka belirtmeden. bir haberi paylaşıyoruz. bu foruma üye olup lpg li araç kullanan bir sürü aile babası arkadaşımız var bu insanların miğdesini bulandırıp vicdanını sorgulatıyoruz. bu memlekette birçok insanın zihniyeti şu şekil işler önce kötü bi arabada öğren sonra iyisini alırız. bir insan için güvenlik önlemleri ve teknolojik donanım acemilikte daha fazla önem kazanıyor. ben eşime 8 airbagli arabada öğrettim zehir gibi şöförlüğü var şuan. bu kadar ciddiyetli haberleri en ince detayıyla vermezsek. bu bilgi paylaşımı değil lakırdı yapmış oluruz. benim dört enjektörümden ucuz kitler var ben markalı modelli ve detaylı yazıyorum biraz daha detaylı ret cevaplar bekliyorum. tüm forum üyelerine saygılar sunarım. bu sistemleri kullanan insanları üzmeyelim ne marka olursa olsun....

Tabi haklısın İlhan abicim :) Hayırlısı neyse hakkımızda o olsun kazasız belasız taktırıp kullanman dileklerimle eskişehirede mutlaka bekliyorum :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • eskişehir
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #71 : Eylül 03, 2011, 21:24:31 »
Tabi haklısın İlhan abicim :) Hayırlısı neyse hakkımızda o olsun kazasız belasız taktırıp kullanman dileklerimle eskişehirede mutlaka bekliyorum :)

inşallah görüşürüz sevinirim.
hiç değilse zaman bulup bu sene bir es es maçına gelmek sizlerlede tanışmak isterim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #72 : Eylül 03, 2011, 21:41:05 »
inşallah görüşürüz sevinirim.
hiç değilse zaman bulup bu sene bir es es maçına gelmek sizlerlede tanışmak isterim

İnşallah abicim beklerim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #73 : Eylül 03, 2011, 21:59:59 »
toyota bir de şunlara cam tavan koysa varyaa, ne passat kalır piyasada ne de başka birşey...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • karakus11.blogcu.com/
  • 16 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #74 : Eylül 04, 2011, 00:13:55 »
toyota bir de şunlara cam tavan koysa varyaa, ne passat kalır piyasada ne de başka birşey...
Haklısınız Oğuzhan bey...
Almanyada bulunduğum sırada inanın tek tük passat gördüm... Jetta ise hiç yoktu...
Bence Avensis onlardan daha kaliteli ve konforlu...
Acaba sırf dünya için mi yaratılmışsın ki, bütün vaktini ona sarfediyorsun!
" Zaman gösterdi ki, Cennet ucuz değil, Cehennem dahi lüzumsuz değil "
" İnsan bir yolcudur. Sabavetten (çocukluktan) gençliğe, gençlikten ihtiyarlığa, ihtiyarlıktan kabre, kabirden haşre, haşirden ebede kadar yolculuğu devam eder." (Mesnevi-i Nuriye)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • eskişehir
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #75 : Eylül 04, 2011, 01:44:12 »
tamam aracın malzemeleri çok kaliteli.ama bizim araçların samuraylarda çok boşaltıyolar donanımlarnı. dünya para veriyoz erişilmiyecek teknoloji gibi sanroof u sökmüşler. durum dizellerde daha vahimleşiyor. corolla elegant dizelde key less go yok start stop yok yine cruise control yok...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #76 : Eylül 04, 2011, 17:42:13 »
Güle güle kullan İlhan, allah kaza bela vermesin
Beyaz, otomatik ve avensis, tam idealimdeki araba; ne yazıkki 1.6 larında otomatik yok
olsaydı zaten çoktan alacaktım, şimdi 1.8 otomatik olanın vergilerini falan hesaplamaya başlayayım
devletimizin araba sahiplerini sağmal inek olarak görme politikası yüzünden kılı kırk yarıyoruz maalesef

Araban çok şık çok güzel , ama sanki onca kromaja gerek yokmuydu ne...?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #77 : Eylül 04, 2011, 17:54:21 »
avensis tam otomatik dizel 60-70 arası olsa bizde alacaz 85 bin lira aşar ama bizi
Toyota Corolla 1.4 D4D 90 Hp Plus Line 2007 / Toyota Corolla 1.6 114 Hp GLİ 1993 Sercan TORUN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #78 : Eylül 04, 2011, 17:57:11 »
avensisin ikinci elide zayıf corolla gibi değil

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #79 : Eylül 04, 2011, 18:25:06 »
Kemal Abi cıvımış arabanı sat da aha bundan bi dene de sen al ....araba bu be.off offf .Maşallah kazasız belasız binin.darısı başımıza
benim cıvımışın marifetlerini görsen sat demezsin -_-