0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Güle güle kullan İlhan, allah kaza bela vermesinBeyaz, otomatik ve avensis, tam idealimdeki araba; ne yazıkki 1.6 larında otomatik yokolsaydı zaten çoktan alacaktım, şimdi 1.8 otomatik olanın vergilerini falan hesaplamaya başlayayımdevletimizin araba sahiplerini sağmal inek olarak görme politikası yüzünden kılı kırk yarıyoruz maalesefAraban çok şık çok güzel , ama sanki onca kromaja gerek yokmuydu ne...?
avensis tam otomatik dizel 60-70 arası olsa bizde alacaz 85 bin lira aşar ama bizi
Ya bu LPG olayına çok takılıyorsunuz artık eski sistemler yok biz tatıralı 8000 km oldu hiç sıkıntı çıkarmadı.Performanstada düşüklük yaşamadık yeni sistemlerin patlama riski çok düşük.Benzin 4.50 olmuş ben o arabaya doya doya binmedikten sonra ne manası var o arabanın.Taktırırım LPG yi rahat rahat gezerim
medyanın haberler de kaza sonrası yanan her araç için 'lpg li araç yandı' ibaresi kullanması sonucu bu tip yargılar oluşuyor. sonuçta kaza yapan her aracın yanma riski vardır ama yanan araç lpg li olunca haber konusu oluyor. benim aracım da lpg li, gayet rahat biniyorum ailemle...sonuçta bu tercih meselesi. lpg taktırmayan arkadaşlara saygı duyuyoruz lpgli araç sahipleri olarak, onların da bizlere saygı duymasını bekliyoruz, ve ne kadar az lpg kitli araç olursa lpg fiyatları da o kadar az artar, bence taktırmasınlar ) arabayı aldığımda 1.70 ti şimdi 2.30 küsürlerde.şunu da belirtmek gerek; fabrikasyon lpg kitli araç üretilmeme sebebi benzin fiyatlarının tüm dünyada bizdeki gibi pahalı olmamasıdır....ilhan bey arabanız hayırlı olsun diyeyim ben de, kazasız belasız ve temiz kullanın, 3-5 yıl sonra satmak isterseniz ilk bu forma ilan verin, almak isterim o zaman )
yarın oto sanayiye gideceğim sorarım.....bir de belki bakmışsınızdır ama ben yine de bakmama ihtimalinize karşı link vereyim. prinsin kendi sitesi var izmir de yetkili prins bayilerinin yer aldığı sayfaya da göz atın derim. en azından telefon ile fiyat alırsınız...http://www.prins.com.tr//icerik/34/41/Turkiyede-Prins-Agi.aspx
hayırlı olsun yeni aracınız güle güle kullanın
yeni aracınız hayırlı olsun allahım kazasız belasız mutlulukla kullanın aracınızı.
maşallah maşallah ağır abi allah kaza bela vermesin
maşallah çok güzel hem de beyaz. Allah nazarlardan saklasın
amin çok sağol seçkin kardeşim. daha iyileri siz gençlere artık ,inşallah...
araba süperrrrr lakin ülkemizde benzin pahalı