0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Maşallah..
Allah kaza bela vermesin.Güzel günlerde kullanın inşAllah.Yalnız marşpiyellerinize dikkat edin yanaşırken kaldırıma çarpıp göçmesin.(Bir kaç yeni kasa avensiste gördüm de direk aklıma geldi sizin aracı görünce.)
Süper maşallah.
Allah kaza bela vermesin hayırlı olsun..
Hemşerim maşallah çok güzel, beyaz hoş duruyor,Kazasız belasız mutlu sürüşler...Tesbih de dikkatimden kaçmadı, bizim oraların işi gari...
Haaaaayyyyıııırrrr!!!! O tesbih derhal çıkarıla!Çok hoşmuş cidden, feci oturaklı güzel bir araba Avensis.
neden çıkarılacak ki ??!!araç gerçekten hayallerimi süsleyenlerden biri )... maşallah.. hayırlı olsun.. kazasız melasız binin inş
merak etmeyin emrah bey navigasyon çıkar o kalır.benim hep zor yolculuklarda yanımdaydı.
tesbihin mazisi toyota dan eski bende. bence sizde ısparta işi gül kokulu bir tespih asın arabanıza nagihan hanım. siz varken yarenlik. yokken bekçilik eder...
İçinde gül barındıran şeylerden pek haz etmiyorum Ben varken yarimle arama kimse giremez ayrıca Hatıralar güzeldir.Aracın içine bayıldım resmen, tesbihi görünce dehşete kapıldım. Tamamen şahsi fikrim, hoşlanmıyorum vites kolunda falan da.
Aracın içine bayıldım resmen, tesbihi görünce dehşete kapıldım. Tamamen şahsi fikrim, hoşlanmıyorum vites kolunda falan da.
Hey yavrum, bebek gibi. Aracınıza çok iyi bakmışsınız tebrik ederim. Tesbih konusuna da katılmıyorum. Ben kullanmam ama şu resimde itici durmuyor.