0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Taylan sen mutlu olduktan sonra benzin hesabı, değer kaybı hesabı çok da önemli değil. ancak honda toyota ile eşdeğer bir araç. otomobil değiştirince at-eşek tabiri kullanırız ya öyle bir durum olmayacak. çok istiyorsan sunroof yaptırmayı düşünmez misin?
Oktay Selam,Sunroof yaptırabileceğimiz kaliteli ve garantili çalışan bir yer biliyormusun?
Buyrunhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-kiralik-araclar-otomobil-dogus-oto-kiralama-sirketinden-mazda-rx-8-56549627/detay/
Konuyu kilitliyorum bu arkadaşında forumdan ihracını talep ediyorum bu ne fuzuli bir konudur
ya Taylan oraya yazmışsın herkese uygun bir toyota vardır diye. sana niye uymadı güzel kardeşim bence boya koruma falan derken masrafta yapıyosun bence sen kullanmaya devam et bu aracı
hatta 6 ay Dacia forumunda aktif üye olma cezası verilmeli.Belki aklı basına gelir
50-60 arası fiyat en full model için normal ama sıfır araba almak konusunda katılıyorum 2.ele düşmesini beklemek gereksırf şekli içinde almak mantıklı değil zira kasası yenileniyormuş zaten
Telefon joker hakkını kullan ve kemal abime telefon aç.O seni çok güzel aydınlatır Ha birde hiç civic in içine bindinmi bilmiyorum ama bin sonra kararını ver.Ben 2009 elegance kullandım kafam sunrooftan cıkacaktı sen düşün yan direkler falan çok emanet plastik kalitesi içler acısıydı o direklerin.
Yahu deli olmayın Taylan bey dediğiniz hiç akıl mantık işi değil koç gibi bin dizel aurise huyunu bilirsin suyunu bilirsin bende honda diyordum ankarada efe ye gittim bindim civica hemen indim bu kadarmı dar olur bir araba içim sıkıldı dar oğlu dar bir araç tam ( sözüm meclisten dışarı ) kemal abi kızma adeta pigmelere göre ....babalar gibi bin aurise deli olma....
Yazılan gibi kötü bir araç değil. Çok masrafsız ve güzel bir araç. Şanzımanı mükemmel ötesi. Ama yakıt tüketimi felaket fazla, ve LPG'yi çok güzel kabul etmiyor sanırım. Şirkette müdürlerde yeni kasası var, 1 depo 350 km şehir içi. Eski kasası bende 450 km yapıyordu. Ciddi çok yakıyor.