Gönderen Konu: Sizce Civic almak mantıklımı ??  (Okunma sayısı 9774 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
Sizce Civic almak mantıklımı ??
« : Ağustos 22, 2011, 01:04:18 »
Selamlar 2 hafta önce 2008 model dizel auris almıştık çoğunuz biliyorsunuzdur.Aurisi çok beğensemde.Hep bir hayalim olan sunrooflu otomatık vitesli 2007-2009 arası bir Honda civic almaya niyetliyim Sizce bu doğru bir kararmı ? Bu devirde benzin fiyatları malum.Bu kasa civiclerin yakıtıda çok diyorlar lpgye'de pek sıcak bakmıyorum.Ama düşünüyorumda senede en fazla 10.000 km yol yapıyorum Sizce auris içinde bir ilan koyup tam otomatik bir civic bakayımmı ? yoksa aurisi biraz daha kullanayımmı hem malum otomobil piyasası ortada çok ucuk rakamlar istiyorlar. 2.elde bir ilana mesaj atmıştım sahibi sıcak baktı ama düz vites sizce aurisle kafa,kafaya takası düşüneyimmi bu araçla

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-farkiniz-olsun-diyorsaniz-57020549/detay/

Toyota Club Türkiye

Sizce Civic almak mantıklımı ??
« : Ağustos 22, 2011, 01:04:18 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
Ynt: Sizce Civic almak mantıklımı ??
« Yanıtla #1 : Ağustos 22, 2011, 01:05:40 »
Bence macera arama Taylan çünkü zarar edersin...
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 22, 2011, 01:19:05 »
Telefon joker hakkını  kullan ve kemal  abime telefon aç.O seni çok güzel aydınlatır  :argh: :argh: :D :D
Ha birde hiç civic in içine bindinmi bilmiyorum ama bin sonra kararını ver.Ben 2009 elegance kullandım kafam sunrooftan cıkacaktı  sen düşün yan direkler falan çok emanet plastik  kalitesi içler acısıydı o direklerin.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 22, 2011, 01:21:47 »
Abi satma aurisle yola devam et :)
Hospital administrator :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #4 : Ağustos 22, 2011, 01:28:04 »
Yok Abi sunroofsuzuna bındım evet bayağı bir alçak ama ben corolladan alışkınım :D Plastık kalıtesı benıde düşündürüyor,Konsoluna 2 elımle bastırmıstım içeri göçüyordu :) Ama ne bıleyım göze alıyorum bunları :)

Mehmet Ali abi zarar derken ? ilerde düşük parayamı satılır honda.Hoş Alırsam bu sefer bayağı bir binmeyi düşünüyorum :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 36 kere teşekkür etti
  • 181 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ağustos 22, 2011, 01:37:34 »
honda seni cezbetmiş bir kere aklında hep olacak gibime geliyor sanki ama dizel bir aracın ve toyota ise bu bence hata yaparsın gibime geliyor...
İlla gitmek istiyorsan, hoşuma git mesela :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ağustos 22, 2011, 01:47:33 »
Hafız senin işin mi yok paran mı çok? Rahat dursana durduğun yerde. Özenmiş almış Sabri amcam mutlu etmek istemiş. Kullan en azından bir sene.
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ağustos 22, 2011, 01:48:03 »
yakıtları azcık fazla ama bence auristen çok daha cezbedici bir araç dış görüntü olarak kalitesini falan bilemem tabi kullanan arkadaşlarımdan da yakıtı dışında herhangibir şikayet duymadım :D
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • fastest 3zzf(t)e in turkey :)
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #8 : Ağustos 22, 2011, 02:26:52 »
illa civic olcaksa biraz daha bekleyin 1.5 dizelleri gelcekmiş sanırım dizel alırsınız yoksa kısa sürede hayallerinizdeki arabadan tiksinirsiniz yada lpg yaparsınız
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 182000
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ağustos 22, 2011, 02:36:11 »
Yahu deli olmayın Taylan bey dediğiniz hiç akıl mantık işi değil koç gibi bin dizel aurise huyunu bilirsin suyunu bilirsin bende honda diyordum ankarada efe ye gittim bindim civica hemen indim bu kadarmı dar olur bir araba içim sıkıldı dar oğlu dar bir araç tam (  sözüm meclisten dışarı ) kemal abi kızma adeta pigmelere göre ....babalar gibi bin aurise deli olma....
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ağustos 22, 2011, 03:47:19 »
Civiclerin yeni kasası geliyor.Hatta üretim bandına çıktı diye okumuştum. Ordan da zararın olur Taylan abi bence hiç bulaşma :)
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #11 : Ağustos 22, 2011, 08:30:28 »
honda seni cezbetmiş bir kere aklında hep olacak gibime geliyor sanki ama dizel bir aracın ve toyota ise bu bence hata yaparsın gibime geliyor...

evet abi banada hep aklımda kalıcak gibime geliyor :) Ama cidden karasızım...

Hafız senin işin mi yok paran mı çok? Rahat dursana durduğun yerde. Özenmiş almış Sabri amcam mutlu etmek istemiş. Kullan en azından bir sene.

Amca dediğini duymasın Çok kızar :D Allah razı olsun düşünmüş iyi yapmışta insan bi sorar bea :D Tamam aurislere çok bakıyordum oda görüyordu ama Aklımda hep bir civic sahibi olmak var sunroof merakımda cabası. zaten acelem yok bir seneyi bulur belkı almam :)

illa civic olcaksa biraz daha bekleyin 1.5 dizelleri gelcekmiş sanırım dizel alırsınız yoksa kısa sürede hayallerinizdeki arabadan tiksinirsiniz yada lpg yaparsınız

1.5 dizelleri çıkar ama en full'unu 55-60 bin tl'e satarlar emınım.Zaten artık bu zamanda 0 araç almam hayatta 2. ele düşene kadar bayağı bir zaman gecer

Yahu deli olmayın Taylan bey dediğiniz hiç akıl mantık işi değil koç gibi bin dizel aurise huyunu bilirsin suyunu bilirsin bende honda diyordum ankarada efe ye gittim bindim civica hemen indim bu kadarmı dar olur bir araba içim sıkıldı dar oğlu dar bir araç tam (  sözüm meclisten dışarı ) kemal abi kızma adeta pigmelere göre ....babalar gibi bin aurise deli olma....

Benımde boyum uzun sayılmaz 1.74 bende pigme sayılırım :D aslında dediğiniz gibi honda benım için delilik olucak heleki yaşadığım şehirde serviside yok Ama 3 sene önce 98 model 1.6 ies tam otomatık sunrooflu ama klımasız :) Hondam vardı o zamanki durumumuz evde 2 tane araca musade etmiyordu satıldı benımde içimde uhde kaldı :) Şİmdi modelde düşürmek istemiyorum o yüzden 2007-2009 civic bakıyorum Nasılsa evde dizel bi corolla olucak uzun yol için onu kullanırım diye düşünüyorum ama dediğiniz gibi galiba benım yaptıgım delilik bakalım bugun bi ilanı koyayımda gerisi Allah kerim :)

Civiclerin yeni kasası geliyor.Hatta üretim bandına çıktı diye okumuştum. Ordan da zararın olur Taylan abi bence hiç bulaşma :)

Coskun bu zamana kadar esnaf olduğumuzdan hep esnaf kafasıyla araç seçip aldık (piyasası en çok tutan,en az yakan ) Bu sefer Taylan kafasıyla alıcam :D kimbilir kaça satıcaklar yenı kasasını ama yorumlarınızı kaale alıcam biraz daha düşeneyim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 51000
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Ağustos 22, 2011, 09:42:50 »
sende öyle anne-baba varken bu dileğinde gerçekleşir taylan... :))))  gökden ibo yağsa sana hülya düşer biliyorsun :))))   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Adrenalin kaldığı yerden devam ediyor... GT86
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Ağustos 22, 2011, 10:15:59 »
Taylan Sana bişey demiyorum, dizelden benzinliye geçmen zaten yeterli olacaktır. (hem de bu devirde)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Ağustos 22, 2011, 11:16:05 »
gökden ibo yağsa sana hülya düşer biliyorsun :))))   

:rofl: :rofl: :rofl:

Taylan Sana bişey demiyorum, dizelden benzinliye geçmen zaten yeterli olacaktır. (hem de bu devirde)

Patron adama koyar mı yahu?! :D

Sabri abiye saygılar tabii :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 36 kere teşekkür etti
  • 181 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Ağustos 22, 2011, 11:30:55 »
evet abi banada hep aklımda kalıcak gibime geliyor :) Ama cidden karasızım...

taylanım sen ben fotomdaki gli yi almadan önce hondalara bakıyordum cezbediyordu beni bir tane 2007 vardı açılır tavanlı ve beyaz renkti ozaman maddi durumum yetmemişti araba içimde kalmıştı.Gerçi onu alan 4 ay sonra satıp toyota aldı oda ayrı bir konu :) Ne ise ben duramadım gittim rent a cara bir tane buldum aynısından kiraladım arabayı 3 günlüğüne falan gönlümce binmiştim :) Sanada tavsiye ederim rent a car iyi geliyor :)
İlla gitmek istiyorsan, hoşuma git mesela :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Ağustos 22, 2011, 11:59:19 »
Euheueh iyi fikirmiş bu kiralama işi yahu :D  Acaba rx-8 kiralık olarak bulabilir miyim? :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Ağustos 22, 2011, 12:02:16 »
Yazılan gibi kötü bir araç değil. Çok masrafsız ve güzel bir araç. Şanzımanı mükemmel ötesi. Ama yakıt tüketimi felaket fazla, ve LPG'yi çok güzel kabul etmiyor sanırım. Şirkette müdürlerde yeni kasası var, 1 depo 350 km şehir içi. Eski kasası bende 450 km yapıyordu. Ciddi çok yakıyor.
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Adrenalin kaldığı yerden devam ediyor... GT86
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Ağustos 22, 2011, 12:18:02 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Ağustos 22, 2011, 12:29:33 »
Taylan sen mutlu olduktan sonra benzin hesabı, değer kaybı hesabı çok da önemli değil. ancak honda toyota ile eşdeğer bir araç. otomobil değiştirince at-eşek tabiri kullanırız ya öyle bir durum olmayacak. çok istiyorsan sunroof yaptırmayı düşünmez misin?