0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
honda seni cezbetmiş bir kere aklında hep olacak gibime geliyor sanki ama dizel bir aracın ve toyota ise bu bence hata yaparsın gibime geliyor...
Hafız senin işin mi yok paran mı çok? Rahat dursana durduğun yerde. Özenmiş almış Sabri amcam mutlu etmek istemiş. Kullan en azından bir sene.
illa civic olcaksa biraz daha bekleyin 1.5 dizelleri gelcekmiş sanırım dizel alırsınız yoksa kısa sürede hayallerinizdeki arabadan tiksinirsiniz yada lpg yaparsınız
Yahu deli olmayın Taylan bey dediğiniz hiç akıl mantık işi değil koç gibi bin dizel aurise huyunu bilirsin suyunu bilirsin bende honda diyordum ankarada efe ye gittim bindim civica hemen indim bu kadarmı dar olur bir araba içim sıkıldı dar oğlu dar bir araç tam ( sözüm meclisten dışarı ) kemal abi kızma adeta pigmelere göre ....babalar gibi bin aurise deli olma....
Civiclerin yeni kasası geliyor.Hatta üretim bandına çıktı diye okumuştum. Ordan da zararın olur Taylan abi bence hiç bulaşma
gökden ibo yağsa sana hülya düşer biliyorsun )))
Taylan Sana bişey demiyorum, dizelden benzinliye geçmen zaten yeterli olacaktır. (hem de bu devirde)
evet abi banada hep aklımda kalıcak gibime geliyor Ama cidden karasızım...
Euheueh iyi fikirmiş bu kiralama işi yahu Acaba rx-8 kiralık olarak bulabilir miyim?