0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bence sakın böyle bir takasa kalkışma. 11 yaşında 300000 km'de bi araç alıp macera mı arayacaksın? sonra nasıl elden çıkartırsın bu aracı?
ben aracınızın modelini düşürmemenizi isterim...ne kadar kaliteli konforluda olsa 11 yaşında 288000 kmde...bizde 2000 a6 vardı 210000 kmde şanzıman indi,motor bloğu çatladı...eski arabanın bir yerini yaptırıyorsun diğer tarafı bozuluyor..
ALper güzelim Corollanı bu döküntü ile sakın değişme 300,000km yi geçtim, bu araba sence 300,000km boyunca ki M5 bu araba düzgün klullanılmışmıdır sence ? 90 120 arasımı kullanmıştır ?
Abi sıkıntıya girdim araba bulamıyorum sahibindene girip çıkmaktan kafayı yicem..konforlu olsun diyorum ağır olsun diyorum dizel olsun diyorum ama bir türlü temiz araç bulamıyorum modelde takıntı yapıyorum 3 kasa bmw lere bakıyorum yakıtıyla uğraşılır mı elazığda olmam parça içinde sıkıntı yaratıyor toyota opel peugeot ford gibi temel markalar var bi tek alfasıymış bmw siymiş bu tarz lükse kaçan markalar yok napmalıyım ? Amacım MMT istememem