Gönderen Konu: İlanda ki araç ?  (Okunma sayısı 3665 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bmw 318i /Suzuki Jimny 4x4
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
Ynt: İlanda ki araç ?
« Yanıtla #20 : Ağustos 18, 2011, 19:14:41 »
Peki en fazla 32 ye kadar temiz çıkar mı ki kardeşim ? Sen bmw cisin az çok bilirsin ?

Bulunur 3 kasa da 5 kasa da bulunur donanımı dolu sayılabilecek araçlar bulunur hatta :)
Her sürücü, arabasının kıçınada en az kendininki kadar sahip çıkmalıdır...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=24775.0

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ağustos 18, 2011, 19:14:41 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '99
  • 85 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ağustos 19, 2011, 02:05:45 »
Bendeki kasa baktım dizel fakat km düşük benım dileğim fiyatlara yok döküntu e15 dolu ortalık şirketlerden cıkma araçları dayamışlar yepyenı arabanın piyasası şişmiş resmen üzülüyorum bazen toyotanın ıkıncı el piyasasına temiz bulamıosun pek butcene göre ama tutuluyor orada ayrı :) ama çok basit denicek elektronik donanımları koymuyorlar sırf sorunsuz olsun diye midir nedir anlamııyorum sorunsuz araç yapcaz diye eski mantık ılerlemekte artık cok sacma sımdı bı fıata bakıyorsun adam 30 lıralık araclarında dunya kadar özellık barındıyor hepsı kullanıp zevkını alıyorsun opeldede bı cok sey mevcut vw nın en bosunda bıle cam modullerı ısıklı uzaktan kumanda kapatmasında dört cam otomatık kapanma olayı var fakat toyota sadece kullanımı cok rahat bır araç olarak kalıyor..tamam göze basit seyler gibi gelebilir kimisi içinden camlarını kapat öle istop et diyede düşünebilir ama bazen parasını haketmıyor diye dusunmuyor değilim bu özellıklerı topladıgın zaman iyi miktar ekstra paralar cıkıyor haksız mıyım ? ıkılemdeyım.. :huh:
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ağustos 19, 2011, 17:03:44 »
BMW ilanının sondan önceki cümlesi "Ok gibi kasaya sahiptir" adam yazmış :D
Şaka bir tarafa bu şekilde yapılmış bir araba beyefendi gibi sakin sakin kullanılmamıştır. Bir şekilde yorulmuştur o araba. BMW de 5 den ziyade 3 serisine bak derim. Hem satışı kolay hem daha güzel bana göre.
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Hergün biraz TURBO iyi gelir-di...Artık vtec...:)
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ağustos 19, 2011, 18:42:51 »
Bendeki kasa baktım dizel fakat km düşük benım dileğim fiyatlara yok döküntu e15 dolu ortalık şirketlerden cıkma araçları dayamışlar yepyenı arabanın piyasası şişmiş resmen üzülüyorum bazen toyotanın ıkıncı el piyasasına temiz bulamıosun pek butcene göre ama tutuluyor orada ayrı :) ama çok basit denicek elektronik donanımları koymuyorlar sırf sorunsuz olsun diye midir nedir anlamııyorum sorunsuz araç yapcaz diye eski mantık ılerlemekte artık cok sacma sımdı bı fıata bakıyorsun adam 30 lıralık araclarında dunya kadar özellık barındıyor hepsı kullanıp zevkını alıyorsun opeldede bı cok sey mevcut vw nın en bosunda bıle cam modullerı ısıklı uzaktan kumanda kapatmasında dört cam otomatık kapanma olayı var fakat toyota sadece kullanımı cok rahat bır araç olarak kalıyor..tamam göze basit seyler gibi gelebilir kimisi içinden camlarını kapat öle istop et diyede düşünebilir ama bazen parasını haketmıyor diye dusunmuyor değilim bu özellıklerı topladıgın zaman iyi miktar ekstra paralar cıkıyor haksız mıyım ? ıkılemdeyım.. :huh:
kesinlikle bencede öyle aurisimi görmüşsünüzdür belki baştan yarattım ve sonra satım şimdi astra gtc 1.6 T  aldım inanın arasındaki teknoloji farkları yazmakla bitiremem.şimdiki aracımda afl farından tutunda renkli dev ekran navigasyonuna hatta yine renkli ekran yol bilgisayarına kadar hepsi var..bence eğer ki konforlu birşey arıyorsanız vectranın 2.0 turbo larına bakabiliriniz...Dizelsede son kasa vectra 1.9 dizellerine bakmalısnız bence gerçekten çok fazla hoş teknolojik detay var...aurisimden sonra bilmiyorum birazda performans farkından olacakki gerçekten çok mutluyum şuanda ben ve sizede tavsiye ederim satın bence varsın toyotanın motor kalitesi toyotaya kalsın ;) :) üzgünüm ama ben sürdüğümü bilirim...tekrar özür dilerim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ağustos 19, 2011, 23:50:49 »
Abuvvvvvvvvvvvvvv Necati Opelci olmuş..... :D
Şaka bir yana. Opelin arabaları bana biraz sert gelmiştir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ağustos 19, 2011, 23:56:26 »
Been E39 kasa BMW hastasıyımdır.Ama bu aracın km gerçekten çok.Alternatiflere bakın.
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Adrenalin kaldığı yerden devam ediyor... GT86
  • Araç: Auris
  • 3 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ağustos 20, 2011, 00:41:51 »
Bu ne ya sakın böle bir araçla Toyotanızı değiştirmeyin

Benzinli alacaksanız bu aracı düşünmezmisiniz

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-saab-2005-saab-1-8-linear-orjinal-57079000/detay/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Ağustos 20, 2011, 08:14:38 »
Abuvvvvvvvvvvvvvv Necati Opelci olmuş..... :D
Şaka bir yana. Opelin arabaları bana biraz sert gelmiştir.
dur hazım abi söyleme kimseye :)
abi opelcilik toyotacılık değil mevzu gerçekten :) :) ama cidden çok fazla teknolojik fark var. auristen sonra bu araba uzay mekiği gibi geldi :) :)
bide auriste performans adına birşey olmadığından ,bu arabada epeyce mutluyum :) :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Ağustos 20, 2011, 11:32:36 »
Genelde insanların kullandıkları ilk araba damaklarında bir tad bırakır.Bu tad bazen acı bazense soguk havada içilen sıcak bir çay gibidir.İşte benimde ilk arabamı almanyadan almıştım.Octavia collection plus 2004 modeldi ve ilk sahibi idim.2010/08 de çorumlu bir öğretmen arkadaşa satmıştım.O arabadaki bazı özellikleri hala ararım.Şimdilerde ise superb yada avensis. Fakat şu bir gerçek ki toyota göz boyayan ufak tefek ayrıntıları hep göz ardı ediyor.Özellikle Türkiye pazarında.
Opel ise bende sirke tadı bırakan bir marka :))))))))))
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Nihat Doğan olmak,tavuk göğüsünü sütyenle sunmaktr
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Ağustos 20, 2011, 11:47:40 »
300.000 km'de araba unut gitsin derim Alper..
Özkanfaruk
facebook.com/OzkanfarukPhotography

2004 RAV4 2.0 VVT-İ Otomatik

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • 85 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Ağustos 21, 2011, 01:59:05 »
Yorumlarınız için teşekkürler ilanım hala süreçte bakalım müşterisi çıkarsa vericem..
Saab güzel Emre abi fakat Elazığdayım aldıktan sonra ardınıda düşünmeliyim ondan o biraz uzak..Bmw den vazgeçtim..Opel ,seat,skoda,vw,ford markalarına bakıyorum..
Bu arada seat exeo kullanan oldumu hiç a4 çakması sizce nasıl ?
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Ağustos 21, 2011, 09:41:52 »
exeonun herseyi guzelde o motora o kasa agir bence...bide neden oldogunu hic anlamadim. ama tutulmayan bir arac gibi oldu cunku sifir   ayarindakilerini 34-35e cok rahat buluyorsunuz...bence kendini kanitlamis  araclara  bakmalisiniz  hem satmakta kolay olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Ağustos 21, 2011, 09:46:21 »
Opel ise bende sirke tadı bırakan bir marka :))))))))))

opelin sirkeside guzel ama... :))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • 85 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Ağustos 21, 2011, 17:13:47 »
exeonun herseyi guzelde o motora o kasa agir bence...bide neden oldogunu hic anlamadim. ama tutulmayan bir arac gibi oldu cunku sifir   ayarindakilerini 34-35e cok rahat buluyorsunuz...bence kendini kanitlamis  araclara  bakmalisiniz  hem satmakta kolay olur.
Vergiyide düşünmesem 1,6 nın üstüne çıkıcamda...dediğiniz vectra cdti lara baktım km düşük nerdeyse hiç yok.. :/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Ağustos 21, 2011, 17:45:44 »
NEcati senin arabadan bir arkadaşımda da var. (modeli farklı olabilier ama o kasa) Genel olarak hoşuma gidiyor.  Hoş araba o ayrı konu. Dertliydin Auristen zaten iyi olmuş bu senin için. :D
GÜlerek binersin inşallah.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Ağustos 21, 2011, 18:13:18 »
NEcati senin arabadan bir arkadaşımda da var. (modeli farklı olabilier ama o kasa) Genel olarak hoşuma gidiyor.  Hoş araba o ayrı konu. Dertliydin Auristen zaten iyi olmuş bu senin için. :D
GÜlerek binersin inşallah.
cok sağol abi tesekkur ederim iyi dileklerin icin...4000km yaptim henuz hic uzmedi beni :) sadece biraz fazla yakiyor...

Vergiyide düşünmesem 1,6 nın üstüne çıkıcamda...dediğiniz vectra cdti lara baktım km düşük nerdeyse hiç yok.. :/
siz daha iyi bilirsiniz  ama benzinli avensis alip tup de taktirabilirsiniz bence...bide vergi yilda en fazla 300lira fark edecektir diye dusunuyorum yani 30binliralik  bir araba icinde o fark verilebilir  diye dusunuyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • 85 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Ağustos 27, 2011, 00:49:54 »
O gün bir müşteri çıktı piyasasını bilmiyorum aracınızın fakat aşık oldum almak istiyorum diye tutturdu.Adam astsubay babamın arkadaşı sanırım..33,5 tan anlaşalım dedi yarın gelip hemen devrini alayım dedi,fakat babamla anlaşamadım ben ve yattı.. :(