0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı uğurlu olsun Mehmet bey...acaba taktığınız bu sistem sıralı bir sistem mi?
Merhaba ;Hayır D4 ler için şuan sıralı sistem ya da lpi sistemi mevcut değil ve bildiğim kadarıyla herhangi bir ARGE de yok.Bu taktığımız sistem emulatörlü diye adlandırdığımız klasik lpg sistemidir.Fakat montajında klasik montaja göre ayrıntılar mevcut.
anlıyorum, D4 motor sahipleri için sevindirici bir haber.hayırlı olsun...
aynı sistem izmirdede yapılıyor diye biliyordum.
mehmet bey benim aracım brc taktıralı 1 ay oldu istanbulda mucib otogazda taktırdım aracım benzinde 20 krş lpg de 22 krş yakıyor araç bilgileri imzamda bunun sorunu nedir napabilirim
Merhabalar ;Montajını yaptığımız d4 Avansisin uzun yol yakıt verileri müşterimiz tarafından bildirildi.Uzun yolda sakin kullanım ile 100 km 8.5 lt lpg tüketimi gayet güzel gözükmekte.Bilgilerinize...
mehmet bey maalesef size katılamayacağım...Aracım 2001 2.0 avensis d4 ve ben bahsettiğiniz sakin kullanımla, ki çokta sakin sayılmaz 95km/100 km ortalama (yol bilgisayarı ortalama verisi)6 litre 100 km yol gidiyorum.Eğer 85-90 km ortalama hız ile gidersem bu 5 litrenin bile altına düşüyor.....Bahsettiğiniz sakin kullanım uzun yol verisi ekonomisiyle çığır açmış d4 motor için çok fazla ve makul değil....lpg bizim araçlarda tasarruf sağlamıyor....
mehmet bey maalesef size katılamayacağım...Aracım 2001 2.0 avensis d4 ve ben bahsettiğiniz sakin kullanımla, ki çokta sakin sayılmaz 95km/100 km ortalama (yol bilgisayarı ortalama verisi)6 litre 100 km (depo sıfırlanarak elde edilen değer)yol gidiyorum.Eğer 85-90 km ortalama hız ile gidersem bu 5 litrenin bile altına düşüyor.....Bahsettiğiniz sakin kullanım uzun yol verisi ekonomisiyle çığır açmış d4 motor için çok fazla ve makul değil....lpg bizim araçlarda tasarruf sağlamıyor....