Gönderen Konu: Toyota D4 Motorlara LPG Dönüşümüne Başladık  (Okunma sayısı 12584 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 3 kere teşekkür etti
  • 200 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota D4 Motorlara LPG Dönüşümüne Başladık
« Yanıtla #20 : Eylül 14, 2011, 14:57:31 »
Merhabalar ;

Derviş Bey en az benim kadar iyi niyetle yazdığınızı biliyorum ,bundan şüpheniz olmasın.Benim anlatmak istediğim lpg ile benzini kıyaslarken aynı aracın;  benzin ve lpg yakıtlarını karşılaştırmanın doğru olacağı yönünde.Sizin aracınız ve sizin kullanım şeklinizle başka bir aracın ve sürücüsünün ve dolayısıyla yakıt tüketiminin farklı olacağını anlatmaya çalıştım.Paylaşımlarınızı her zaman beklerim.Selamlar,saygılar...

Mehmet Bey,aracı devamlı benzinde test ediyorum zaten verdiğim verilerde test verileridir....(en son testi bayram tatilinde 4000 km yol yaparak yaptım.)sizin verdiğiniz 100 km 8.5 lpg test veriside olunca sonuç ortaya çıkıyor....Yalnız bilgi olsun diye söyleyeyim.2001 eski kasa d4 avensisler 1240 kg'dir  ve lpg  8.5 lt verisi elde ettiğiniz araca göre 100 km'de 1 litre daha az benzin tüketir....
Ayrıca konu başında sistemin benzin enjektörlerine zarar verme ihtimalini ortaya koymanız ve 8.5 litre gibi abartısız bir veriyi bizimle paylaşmanız sizin konuda iyiniyet sahibi olduğunuzu ortaya koyuyor...sizi temin ederim aynı iyiniyete bende sahibim....sonuçta isteyen taktırır isteyen taktırmaz....ama fikir ve bilgi sahibi olan birininde burada paylaşımda bulunmaması vicdana uymaz...
daha fazla bu başlık altında paylaşım yapmayacağımı bildirir, yaptığınız işte başarılar ve hayırlı kazançlar dilerim.
ÖZENÇLER 2A OTOGAZ
BRC İç Anadolu ve Karadeniz Bölge Bayi ,Teknik Destek ve Lojistik Merkezi
www.ozenclerotogaz.com.tr Facebook sayfamız https://facebook.com/BRCOzenclerOtogaz

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Eylül 14, 2011, 14:57:31 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #21 : Eylül 14, 2011, 15:09:10 »
Hande Hanım Merhaba ;

Toyota D4 başlığının firmama bir şekilde ticari kazanç sağlaması mümkün ,bu sebeble eleştirinizi haklı buluyorum ve bu başlığın ve konunun kitlenmesini hatta silinmesini sizden talep ediyorum.Fakat benim diğer bir başlığım olan LPG SIRALI GAZ HAKKINDA BİLMEK İSTEDİKLERİNİZ adlı topikte kullandığım imzamin silinmesini doğru bulmuyorum.Kendi topiğimde daha önce olduğu gibi tüm lpg kullanıcılarına bilgim dahilinde marka ayrımı gözetmeksizin  yardımda bulmaya çalışıyorum.Bu sebeble imzamın tekrar silinmemesini sizden talep ediyorum.Selamlar...

Mehmet Bey foruma kattığınız yararlı bilgileriniz için teşekkür ederiz ama forumu reklam amaçlı kullanmanız hoş olmaz adminlerden biri ile görüşmenizi rica ederim....
ÖZENÇLER 2A OTOGAZ
www.ozenclerotogaz.com.tr Facebook sayfamız https://facebook.com/BRCOzenclerOtogaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Eylül 14, 2011, 15:33:21 »
Hande Hanım Merhaba ;

Toyota D4 başlığının firmama bir şekilde ticari kazanç sağlaması mümkün ,bu sebeble eleştirinizi haklı buluyorum ve bu başlığın ve konunun kitlenmesini hatta silinmesini sizden talep ediyorum.Fakat benim diğer bir başlığım olan LPG SIRALI GAZ HAKKINDA BİLMEK İSTEDİKLERİNİZ adlı topikte kullandığım imzamin silinmesini doğru bulmuyorum.Kendi topiğimde daha önce olduğu gibi tüm lpg kullanıcılarına bilgim dahilinde marka ayrımı gözetmeksizin  yardımda bulmaya çalışıyorum.Bu sebeble imzamın tekrar silinmemesini sizden talep ediyorum.Selamlar...

Mehmet bey sizden ricam Adminlerden birine özel mesaj atmanızdır sorun çözülecektir eminim. Benim yetkilerim sınırlı.
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Eylül 14, 2011, 15:36:34 »
İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederim.

Mehmet bey sizden ricam Adminlerden birine özel mesaj atmanızdır sorun çözülecektir eminim. Benim yetkilerim sınırlı.
ÖZENÇLER 2A OTOGAZ