0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kenan abi rampada kaçıyomu
bizim 1,6 2011 corolla 5. viteste hızlanma sorunu yaşıyor. İstanbul-Ankara arası otobanda yokuş aşağı çok güzel ama yokuş yukarı 5. viteste resmen gitmiyor gaza sona kadar basıyorum ama yok. 4 de atsan bu seferde çok bağırıyor. aslında arabadan 130 dan sonra çok bişey beklemek gerekmiyor onu anladım. memnun kaldık ama tatmin olmadım
2. vites =803. vites =1404. vites =1605. vites =200-2106. vitesin yüksek hızlarda bi manası yok bende biliyorum küçüklere alırsam gideceğini ama 45 binlira verip aldığınız arabadan insan bi şeyler bekliyo sonuçta.
handikapta kalma korkusu her otomatik vitese ilk binecek olanda ya da binende yaşanan bir korkudur bende otomatik vites kullanıcısıyım ve düz vitesten daha performanslı olduğunu iddia ediyorum. sollamalarda ki yaşadğınız sorun için over drive denilen birşey var ( 2011 de var mı bılmıyorum) ya da gaza daha fazla bastığınızda vites küçültmek suretiyle araç burnunu kaldıracaktır. yokuşlarda ise ben otomatik vites toyotadan çok memnunun. bu arada seyit beyin mesajı dikkatimi çekti. motorun açılması diye birşey kaldı mı ya?