0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bence burger king açın, ben burger king'i daha çok seviyorum...
burger king kişiye vermiyor diye biliyorum.holding bazında açılıyor yani..mcdonalds ise çok para ister tahminimce..bir sakıncası yoksa ne kadar istiyor??
Eğitim sürekli.
Alanya daki Mc Donalds sahibi bunun için eğitime karısını yollamıştı ve Mc Donalds eşinin üzerine açılmıştı.
mc donald açmak franchising yoluyla yapılıyor sanırım, istedikleri parada gerçekden ciddiymiş... öncesi ve sonrasında eğitim olduğunu biliyorum... anadolu restorantları olarak faliyet gösteren tüm mc donaldslara ağırlık kızartma yağı test cihazları başda olmak üzere bayağı ürün veriyoruz... bunun dışında zincirlikuyu merkez muhasebe sorumlusunu tanımam işine yarar mı?
bu eski parayla 1 trilyona neler dahil restoran kurulumu mesela? birde mc donalds her mekanı kabul etmiyor bildiğim kadarıyla. edeceği mekanın kira ve satış bedeli ne kadar olur? sonra 1 trilyonu ne kadar zamanda amorti edecek? birde Abdurrahman Abi madem 1 trilyon sermayen var forumda en sevdiğim kişi sensin zaten gebzedeki arkadaşlara da söylerdim hep Abdurrahman Abi başkadır diye
Abdurrahman kardeşimOrdunun eksiği (eksik olarak kabul edilirse tabi) Mc Donalds idi. Epey maliyetli, tehlikeli, riskli bir işe başlıyorsun. Allah kolaylık versin. Ümitin dediği gibi eşinin, annenin, babanın üzerine açarsan onları gönderirsin eğitime. Ancak son günlerin ekonomik ortamında briaz daha bekle ve etrafı kokla derim. Ekonomiden pek de güzel kokular gelmiyor. Ayrıca bu tür Frencheising uygulamalarında isim hakkının yanında mekan da çok öneli oluyor. Her yere isim hakkı vermeyebiliyorlar.
Daha iyi bi şey buldım Trabzonlu vatandaşımızı tebrik etmek gerek