Anket

bir şehirde mc donald's ve burger king olsa ,hangisini tercih ederdiniz?

mc donald's
burger king

Gönderen Konu: ordu ya mc donalds açmak  (Okunma sayısı 10971 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • гฬ - HürgeneraL .)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
Ynt: ordu ya mc donalds açmak
« Yanıtla #20 : Ağustos 08, 2011, 00:35:20 »
Bilgi veremeyeceğim için üzgünüm fakat umarım hayırlısı olsun ..

Bulgurking iyimiş .)

ammavelakin , Mc Lokand's a koptum bu daha güzel olabilir .)

Siz Açın biz geliriz .. Aşşa Yukarı 1000 Km'cik .))

●"Büyük şeyleri büyük milletler yapar."
●Today Tomorrow Toyota /  ● RockweLL ●

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ağustos 08, 2011, 00:35:20 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris 1.4 D-4D comfort extra MM
  • Araç: Auris
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ağustos 08, 2011, 00:40:35 »
Daha önce ticaretle ilgiileniyor muydunuz acaba ? Deneyimsiz bir şekilde herhangi bir sektöre girmek büyük kumar oluyor genelde de :/

İlgin için teşekkürederim berkcan kardeş :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bmw 318i /Suzuki Jimny 4x4
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ağustos 08, 2011, 00:50:37 »
İlgin için teşekkürederim berkcan kardeş :)

Yanlış anlama abi 18 yaşında velet de ne konuşuyo diyeceksin de çevremde çok gördüm ailemde de aynı şekilde şirketi kur çalıştır kar-zarar- belki ortak ne bileyim vi zaman sonra, ben ticarete gelemiyorum bu iş benim işim değil deyip devret olayı olması da iyi değil hem zaman hem para kaybı ..
Her sürücü, arabasının kıçınada en az kendininki kadar sahip çıkmalıdır...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=24775.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ağustos 08, 2011, 00:53:48 »
Yanlış anlama abi 18 yaşında velet de ne konuşuyo diyeceksin de çevremde çok gördüm ailemde de aynı şekilde şirketi kur çalıştır kar-zarar- belki ortak ne bileyim vi zaman sonra, ben ticarete gelemiyorum bu iş benim işim değil deyip devret olayı olması da iyi değil hem zaman hem para kaybı ..

estağfirullah berkcan ,herkesin fikrine ve görüşüne ihtiyacım var:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ağustos 08, 2011, 06:09:21 »
Vallahi Abdurrahman Ağabey açık konuşmak gerekirse Orduda ben bu tür bir işe güvenemem şahsen, çünkü çok sosyal bir ortamı yok, Üniversite falanda bir yere kadar.. Lütfen böyle dediğim için kızmayın bana, çünkü Ordulu arkadaşlar genelde alınıyor.  Ama şunu söyleyim, Çankırı-Çorum-Yozgat bile artık çok değişmişken, ordu gibi bir şehrin gelişmemesi için uzak olmasından başka bir etmen bulamıyorum.. Mesela ordu gibi bir şehirde o migrosun şimdi olduğunun 5 katı büyüklüğünde bir AVM olmasını beklerdim.. Orduda diğer şehirler gibi er geç değişecek..  Fakat ordulular çok içtahli değil sanki. Herşey belediyenin çalışmasıyla bitmiyor sonuçta. Bu nedenle ben ordunun nasıl ve ne zaman gelişeceğine dair bir tahmin yürütemiyorum. Ama nacizane bir kardeş tavsiyesi kabul ederseniz; Bence açılacaksa Süleyman Felek Caddesinde fortis yakınlarında açılmalı.. Orası haricinde hakikaten yatırım yapmak riskli olur..  McDonald açmak için birde dükkan sahibi olunması gerek diye bir şey duymuştum.. Ne kadar doğrudur bilmiyorum, yanııyor olabilirim ama eğer doğruysa Süleyman Felekte bir dükkan zor olur gibi.. Bir arkadaşım yeni bir alışveriş merkezinin yapılacağından bahsediyordu.. Onuda bir soruşturun isterseniz..  Birde dükkan açacağınız bina ile baca problemi yaşayabilme ihtimaliniz var.. Oda FastFoodlar için baya sıkıntı oluşturuyor.. Artık bir megamac ısmarlarsınız Abdurrahman abi :D :D :D
Şaka bi yana, McDonald'ı açında bir ara gelip sıcak çikolatanızı içelim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #25 : Ağustos 08, 2011, 08:20:42 »
Tam benlik bir konu olmuş.çünkü bizim işimizde gıda ile ilgili. 30 senedir büfecilik yapıyoruz.Bizde işleri büyütmek niyetindeyiz, ama daha bi 5 senemiz var. çünkü şuanki iş yerimizde çok şükür bizi geçindiriyor, ve ilçede oturduğumuzdan, pat diye birden merkeze taşınmak zor. Ayrıca ben daha askere gidip gelmedim :) Neyse işi uzatmadan konuyu açayım. Mc donalds gıbı kuruluşlar.Franchising ucreti dudak ucuklatıcak kadar fazla ve seminerler,reklam masrafları. diğer markalardan çok fazla ağır. ayrıca bence mc donalds'ın bir esprisi kalmadı.bildiğim kadarıyla ordu tutucu bir şehir, bir amerikan markasına pek rağbet gösterirmi düşünmek lazım. zamanında trabzon'da mc donalds'a molotof atılmıştı.Bence yerli markalara göz atın  http://www.ekmekici.com/ bu marka izmirde çok bilinen ve musteri potansiyeli göz önüne alınacak kadar fazla bir marka.Ve çeşitleri çok, türk damak tadına uygun bir menüsü var.Biz geçen sene Franchising için başvurmuştuk.Müdürleri geldi,O zamanki boş olan çanakkaledeki dukkanımızı gösterdik tam merkezde olması,İki sokağada bakması ve büyük olması çok hoşlarına gitmişti.Yanlış hatırlamıyorsam 40.000 tl karşılığında isim haklarını verıcek ve lcd tv'sinden tutun tüm mutfak eşyalarını,masa sandalyesine kadar döşiyeceklerdi.Sadece bizler sadece onların gönderdiği ürünleri pişircek ve onların seminerlerine katılan işçileri çalıştıracaktık.(seminer 2 hafta) Ama dediğim gibi merkeze taşınmak,işimizi bırakmak zor geldiği ve en önemlisi o zaman boş olan dukkanımıza çanakkale'nin sosyete kuaförü güzel paraya kıralamak istediği için vazgeçtik :) ama ilerde bu iş yapıcaz Allah nasip kısmet ederse siz bence biraz araştırın bu firmayı genellikle ege bölgesine bayilik veriyorlardı ama en son ankarada'da açıldı bellimi olur ilerde aynı firmada meslektaş oluruz   :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ağustos 08, 2011, 08:27:49 »
Vallahi Abdurrahman Ağabey açık konuşmak gerekirse Orduda ben bu tür bir işe güvenemem şahsen, çünkü çok sosyal bir ortamı yok, Üniversite falanda bir yere kadar.. Lütfen böyle dediğim için kızmayın bana, çünkü Ordulu arkadaşlar genelde alınıyor.  Ama şunu söyleyim, Çankırı-Çorum-Yozgat bile artık çok değişmişken, ordu gibi bir şehrin gelişmemesi için uzak olmasından başka bir etmen bulamıyorum.. Mesela ordu gibi bir şehirde o migrosun şimdi olduğunun 5 katı büyüklüğünde bir AVM olmasını beklerdim.. Orduda diğer şehirler gibi er geç değişecek..  Fakat ordulular çok içtahli değil sanki. Herşey belediyenin çalışmasıyla bitmiyor sonuçta. Bu nedenle ben ordunun nasıl ve ne zaman gelişeceğine dair bir tahmin yürütemiyorum. Ama nacizane bir kardeş tavsiyesi kabul ederseniz; Bence açılacaksa Süleyman Felek Caddesinde fortis yakınlarında açılmalı.. Orası haricinde hakikaten yatırım yapmak riskli olur..  McDonald açmak için birde dükkan sahibi olunması gerek diye bir şey duymuştum.. Ne kadar doğrudur bilmiyorum, yanııyor olabilirim ama eğer doğruysa Süleyman Felekte bir dükkan zor olur gibi.. Bir arkadaşım yeni bir alışveriş merkezinin yapılacağından bahsediyordu.. Onuda bir soruşturun isterseniz..  Birde dükkan açacağınız bina ile baca problemi yaşayabilme ihtimaliniz var.. Oda FastFoodlar için baya sıkıntı oluşturuyor.. Artık bir megamac ısmarlarsınız Abdurrahman abi :D :D :D
Şaka bi yana, McDonald'ı açında bir ara gelip sıcak çikolatanızı içelim :)
paylaşımın için teşekkürler , hertürlü detaya ve bilgiye ihtiyacım var

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Ağustos 08, 2011, 08:28:44 »
Tam benlik bir konu olmuş çünkü bizim işimizde gıda ile ilgili, 30 senedir büfecilik yapıyoruz.Bizde işleri büyütmek niyetindeyiz ama daha bi 5 senemiz var çünkü şuanki iş yerimizde çok şükür bizi geçindiriyor ve ilçede oturduğumuzdan, pat diye birden merkeze taşınmak zor. bide ben daha askere gidip gelmedim :) Neyse işi uzatmadan konuyu açayım mc donalds gıbı kuruluşlar.Franchising ucreti dudak ucuklatıcak kadar fazla ve seminerler reklam masrafları diğer markalardan çok fazla ağır ve ayrıca bence mc donalds'ın bir esprisi kalmadı.Ve bildiğim kadarıyla ordu tutucu bir şehir bir amerikan markasına pek rağbet gösterirmi düşünmek lazım. zamanında trabzon'da mc donalds'a molotof atılmıştı.Bence yerli markalara göz atın

malesef gerçekten dudak uçuklatan rakamlar söz konuzu :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #28 : Ağustos 08, 2011, 08:34:55 »
Bi kaç bişey  daha ekledim, Abdurrahman abi onlarıda okuyuver. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Captiva 2,0A/T High 7k / Hyundai i20A/T
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '10
  • 167 kere teşekkür etti
  • 38 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Ağustos 08, 2011, 09:12:35 »
izmir agora avm de burgerking tıkış tepiş mcdonalds sinek avlıyor....
mutlaka vardır bir nedeni...
hakkınızda hayırlısı olsun
İlk hamlede piyon deyip geçilenler oyunun sonlarında şahı sıkıştıran kahramanlardır...
Güvendiğim iki şey;aynaya baktığımda gördüğüm ve yukarı baktığımda göremediğimdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 143900
  • Model Yılı: '01
  • 14 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Ağustos 08, 2011, 09:23:00 »
Ordu Karadenizde en beğendiğim şehirlerden birisidir, seyahatleri pek sevmesem de Orduya severek gidiyorum,çok defa gittim -  kaldım...
Bazı şehirleri küçüklüğüyle seviyorum ben, fazla modernize olunca özünü ve samimiyetini yitiriyorlar sanki
Orduya gidince vazgeçemeyeceğim lezzetlerden birisi Derin Balık ta balık çorbası ve levrek buğulamadır.

Kel alaka bir mesaj belki ama Ordu hakkındaki fikrimi belirtmek istedim, ticari girişiminiz konusunda hakkınızda hayırlısı olsun, ALLAH gönlünüze göre versin...
ZZE111 Terra A.C.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Ağustos 08, 2011, 09:31:49 »
Eğer yapmadıysaysıız bence direkt şirketin Türkiye temciliği ile bağlantıya geçin.Sonuçta her araştıran illada iş yapacak diye birşey yok.Bakarsın onların koşullarını sen beğemezsin.Bence ilk ağızdan bir an önce görüş kafandaki soruları yönelt ve alcağın cevaplara göre fikrini olgunlaştır.Ben öyle yapardım...Hayırlısı olsun...
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Ağustos 08, 2011, 09:37:44 »
cevaplarınız ,fikirleriniz, iyi dilekleriniz için teşekkürederim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Ağustos 08, 2011, 10:19:53 »
Arkadaşlar anketime iştirak etmenizi rica ediyorum  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAMURAY artık yok.Yeni gözde 2006 e12 sol granit g
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Ağustos 08, 2011, 10:59:49 »
burger kıng daha revaçta ;)
ama ben o tarz yerlerin hiçbirisini kullanmıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #35 : Ağustos 08, 2011, 11:34:34 »
Kayseri'deyim ve işim dolayısı ile pek çok şehire uzun süreli konaklamaya gidiyorum. E haliyle yemek için sürekli dışarda oluyorum.  BurkerKing ile McDonald's ın yanyana olduğu yerlerde Burgerking müşteriye yetişemezken Mcdonald's sinek avlıyor.ikisi arasında tabiki BurgerKing derim.
Ayrıca; Madem böyle bir yatırım fikriniz var daha az franchising ücreti isteyeceğini tahmin ettiğim ve Mcdonalds'tan daha kaliteli olduğunu düşündüğüm " POPEYES, SBARRO",KENTUCY FRİED CHİCKEN" vb markalara yönelebilirsiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Ağustos 08, 2011, 11:49:05 »
Orduya yatırın paracıkları çok gelişecek çok. Malum İdris amca :)
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Ağustos 08, 2011, 12:07:28 »
Orduya yatırın paracıkları çok gelişecek çok. Malum İdris amca :)

İdris amca ??

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 143900
  • Model Yılı: '01
  • 14 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Ağustos 08, 2011, 14:54:08 »
burger kıng daha revaçta ;)
ama ben o tarz yerlerin hiçbirisini kullanmıyorum.

:alkis: Ben de :)
ZZE111 Terra A.C.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Ağustos 08, 2011, 15:39:59 »
MC Donalds bana çok itici geliyor. Küresel sermayenin etiketini yapıştırmışım üstüne, çıkmıyor :D.

Gebzedeki buluşmada mc e girmiştim. Öncesini hatırlamıyorum :)
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.