0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dün yol çalışmaları sebebiyle öndeki araçtan taş sıçrayıp benim camı çatlattı sigortam serviste yaptırırsam faturaları inceleyip 1 hafta içinde paramı vereceğini söyledi arabamı derindereye götürüyorum en az 1000 tl ye yakın ücret çıkıcak gibime geliyor istersem eureko sigortayla anlaşmalı doraglass uğurlucam gibi yerlerde yaptıracağımı söylediler kalite açısından sizce ne yapmalıyım sigortayla konuşmanın sonunda biz inceleriz ondan sonra ücreti veririz dediler orada bi soru işareti de olmadı değil açıkçası bende
uğurlu glass dışında carglass ve olimpiada var sizce hangisini tecih etmem lazım?
mehmet bey ben bugün sabah aracımı bursa çavdarlı servisine bakıma götürdüm. ön cam da 2 gün önce falan taş geldi çatladı kaskodan ücretsiz olarak orjinal cam ile değiştireceklerini söylediler. camı yapıştırdıktan sonra bir gün beklemek gerekiyormuş. sizin camınız kaç saat içinde yapıldı, beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.telefonla aradığımda sabah bırakırsanız akşam alırsınız demişlerdi sora 24 saat belmesi gerekiyor dediler.