0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
rüzgarlardan ben de biraz fazla etkilendiğini düşünüyorum...yay takmanın elbette ki faydası olacaktır, eibach 35mm yay mesela gayet iyi olur...
aurislerin bu tipik problemi gerçi problem denemez araç yüksek ondan dolayı bende yay taktırıcam fakat önce jant almam lazım plastik kapakla uyumu pek olmuyor
Enes kardeşim bende jantı değiştirmeyi düşündüm hatta 18 jant takmayı bile düşündüm ama alırken elegant jantlarını çok beğenerek almıştım ve açıkçası jantlara kıyamıyorum. birde alınan janta göre yüksek bir meblağ lastik parası ödemek gerekecek SaygılarÖmer
orjinal jantlarıyla yay takılıncada güzel duracaktır bence. ve bu rüzgar olayına bi nebze iyi gelecektir daha stabil olmasını sağlar. benim aracımda özellikle yay taktıktan sonra baya bir düzelme olmuştu.birda lastiklerin durumuda bu konuda çok büyük etken. lastiklerdende titreme yapar yüksek hızda. buda yaşadığım sorunlardan biriydi. 150 lere filan geldiğinde araç bi uğultu bi titreme olurdu. yay takılıp 0km michelinler takılınca bunlardan eser kalmadı. daha doğrusu daha yüksek hızlarda hafif bi titreme oluo okadar ama 140 150 gibi hızlarda değil.
Valla istanbul yolları için yüksek olması daha iyi tabii istanbul için konuşuyorum. Sizin orada yollarınıza ve karlıklarınınız sürtmeyeceğine inanıyorsanız Eibach iyi bir tercih olacaktır. Ben ise ne zaman Almanyadaki yollar gibi yollarımız olur o zaman takarım yayları yoksa istanbulda yay hergün sıkıntı çekmek demek Küçük bir örnekle tümsekler var masalah dozerler bile yavaşlamak zorunda kalacak cinsten, tümseğin düşük yerinde geçmeye çalışacaksın yada çaprazlama arkadaki korna karşıdan gelen korna çalacak zaten sinirli bir insanım valla hergün kavga ederim. sonuda kötü biter. sizce haksız mıyım? Pazar günü ön spoylerimi Bursa'da Cumalıkızık'tan çıkarken sürttüm içimin yağları eridi. Allah'tan orjinaldi de bişey olmadı.
Emre Cumalıkızıktada ne kahvaltı ediliyor ama inan bende 45 lik yaylarla orayı çıktım hemde 5 kişi kahvaltıya gitmiştik Cumalıkızık'ın kahvaltısı meşhurdur bu halde gittim oraya sadece 2 yerde altını sürttüm ama hiçbir parça yere sürtmedi sadece krikonun kaldırma demirleri var alt yanda onlar sürttü bu arada bende heryeri çapraz geçerdim sellektör ve kornaya alışıyor insan birmüddet sonra bende sinirili biriyim ama arabam kıymetli diye yavaş kullanır dalaşmazdım kimseyle bikaç vukuat dışında
iki gündür hyundAİ accent era'yla geziyorum, savrulma kavramını yeniden tanımlayabilirim resmen :S
benim sorunum yolda veya virajda savrulma değil. rüzgarda savrulma saygılar.ÖMER
ben sorunumun yolda veya virajda savrulma olduğundan bahsetmemiştim...saygılar.ÖMER