Gönderen Konu: 2003 sol sedan beyaz için 19Bin tl çok mu ucuz  (Okunma sayısı 3961 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
2003 sol sedan beyaz için 19Bin tl çok mu ucuz
« : Temmuz 29, 2011, 11:33:44 »
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-toyota-corolla-2003-model-55227328/detay/

bu adresteki arabayı aradım. sadece tavan altı boya var ama değişen yok diyor. tavanda boya yok diyor. öğleden sonra bakmaya gidebilirim ama çok mu ucuz sizce? yada alım satım fiyatı bu mudur?
Aynasi iştir kişinin lafına bakılmaz...

Toyota Club Türkiye

2003 sol sedan beyaz için 19Bin tl çok mu ucuz
« : Temmuz 29, 2011, 11:33:44 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Ynt: 2003 sol sedan beyaz için 19Bin tl çok mu ucuz
« Yanıtla #1 : Temmuz 29, 2011, 11:38:05 »
Yani Tavan hariç heryer boyalı mı ?
Hospital administrator :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #2 : Temmuz 29, 2011, 11:47:14 »
evet

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '13
  • 20 kere teşekkür etti
  • 121 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 29, 2011, 11:48:00 »
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-toyota-corolla-2003-model-55227328/detay/

bu adresteki arabayı aradım. sadece tavan altı boya var ama değişen yok diyor. tavanda boya yok diyor. öğleden sonra bakmaya gidebilirim ama çok mu ucuz sizce? yada alım satım fiyatı bu mudur?

Gürkan bey ilana baktım, fiyat çok iyi de, kafamda soru işaretleri oldu.

Bir aracın tavan dışında heryeri niye boyanır? Hani çizik, boya bozulması, ufak tefek vuruklar vardı da adamın içine sinmedi, temizlensin diye boyattı. Saygı duyarım. O zaman tavanı niye boyatmaz ki insan?

Bu yüzden boyatmış ise fiyatı neden çok düşük? Ben şahsen temizlensin diye aracımı boyatsam ve yepyeni yapsam, fiyatı düşürmem, aksine yükseltirim.

Fiyatları çok takip etmiyorum ama, benim 2003 terraya, galerici bir arkadaş bile 22000 vereyim demişti bir süre önce. Bildiğim kadarıyla 2003'ler 20000-25000 aralığında geziniyor fiyatları. Ayrıca Denizli'de araç. İstanbul dışındaki fiyatlar daha da yüksek oluyor genelde.

Tüm bunlara bakarak bayağı bir soru işareti oluştu bence. Ama iyice baktırır, hiçbir problem olmadığına emin olursan bence aşırı iyi bir fiyat. Hemen al. Ama en ufak bir süphe oluşursa hemen uzaklaş. 2-3 bin daha ekleyip şüphesiz bir araba bak.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • değişmeyen tek şey değişimin kendisidir.
  • Araç: Yaris
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Temmuz 29, 2011, 11:54:13 »
ben almam ağır  kazalı arabayı
2011 YARİS 1.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #5 : Temmuz 29, 2011, 11:58:20 »
peki bir ilan daha var:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyota-corolla-1-6-sw-2002-model-otomatik-vites-55041791/detay/

ikinci çocuk yolda olduğundan cazip geliyor gibi. bunu nasıl değerlendirirsiniz?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Temmuz 29, 2011, 11:59:36 »
Yapmayın 2003 ler 20 bin 25 bin arası değil 2003 ler 19 la en fazla 21 arası 2004 lerde 22 - 25 arası hatta pazarda daha ucuz internetteki araçlar çok pahalı .Bence bu araç alınmaz.Bizde bakmıştık aracın sağı solu komple boylaı çamurluklar ve tavan hariç kapılar boyalı .Araç iki taraftan sıkıştırılmış galerici söyledi.Dikkatli olun araştırın bence.Bu araca bu fiyat bile fazla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Temmuz 29, 2011, 12:03:00 »
Bu nasıl sol zaten direksiyonda hayır yok ayrıca km yazmıyor ???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 20 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Temmuz 29, 2011, 12:15:04 »
20-21 binlere 2003, 22-25 binlere 2004 alınabiliyorsa bence bu arabaya 19000 çoook yüksek.

Demekki, üzerine en çok 3-4 bin ekleyip, pırıl pırıl, motoru yürüyeni sağlam, büyük kazası falan olmayan bir araç alınabilir. Bence alıp yıllarca kullanacağınızın bir araç için 3-4 bin fazla vermek hiçbirşey değil. En azından otobanda gaza basınca sağa sola uçarmıyım endişeniz olmaz.

Benim görüşüm, ilana bakıp ADSL kotanızı bile harcamaya değmez :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2015 Honda Civic Beyaz :)
    • Online Matematik
« Yanıtla #10 : Temmuz 29, 2011, 12:23:24 »
bende 2009-2010 modellere yükseltmek istiyorum aracımı ama sadık ustanın satma bunu demesi bir de dün atilla abiyle olan sohbetimizin etkisinde kaldım biraz sanırım. yinede sormak istiyorum.

2006 corolla sol at cc 80 000 km de tüplü (1.5 yıl var garantisinin bitmesine) kazası, değişeni,boyası yok. bu aracın hakkı nedir?
Matematik sever, öğretir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 127000
  • Model Yılı: '05
  • 31 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Temmuz 29, 2011, 12:30:30 »
bu aracı yan yatırmışlar büyük ihtimalle. Ben olsam almam
Hayat bize hiç yeşil ışık yakmadı. Biz de kırmızıda hiç durmadık.
Benim yollarım patikadır, çamurdur, rampadır, pusludur.
Çıkarım senle her yola TOYOTA.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Temmuz 29, 2011, 12:33:26 »
bende 2009-2010 modellere yükseltmek istiyorum aracımı ama sadık ustanın satma bunu demesi bir de dün atilla abiyle olan sohbetimizin etkisinde kaldım biraz sanırım. yinede sormak istiyorum.

2006 corolla sol at cc 80 000 km de tüplü (1.5 yıl var garantisinin bitmesine) kazası, değişeni,boyası yok. bu aracın hakkı nedir?
Şu anda Toyotanın abartılmış bir piyasası var.Bence sizin aracınız 25000 hak eder :) Eğer bende abartacağım diyorsanız bilemem :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Online Matematik
« Yanıtla #13 : Temmuz 29, 2011, 12:37:18 »
ramazan kardeşim vur dedik öldürdün :) piyasaya göre bi fiyat alayım o zaman. bugün yarın satmaya karar verdiğimde ikilemde kalmak istemiyorum ne alıcı üzülsün ne satıcı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Temmuz 29, 2011, 12:44:16 »
ramazan kardeşim vur dedik öldürdün :) piyasaya göre bi fiyat alayım o zaman. bugün yarın satmaya karar verdiğimde ikilemde kalmak istemiyorum ne alıcı üzülsün ne satıcı
Abi şuanda Toyotanın piyasası satıcı gülmekten öldürüyor alıcıyı ağlatıyor :) Sen ne düşünürsün abi ? :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 20 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Temmuz 29, 2011, 13:01:46 »

Murat Beycim, bence de satma. Benim sohbeti de kafana takma, ben mesleğim gereği biraz detaycıyım, yapım gereği de muhalefetim bazı şeylere :)

2-3 sene önce ben de niyetlendim. Artık araba 5-6 yaşına geliyor, problemleri çıkmaya başlar, model yükseltiyim dedim. Ama 2002-2007 satıp yeni kasa alan 1-2 arkadaşım "atiii, gel takas yapalım arabaları" demeye başladığında, birkaç defa da hakkını vererek yeni kasaları test ettiğimde dedim ki : "benim arabam daha iyiymiş"  :)
Vazgeçtim, hala da kullanıyorum, memnuniyetsiz olduğum bazı konular var ama bu arabamla ilgili değil, toyotanın müşteri memnuniyeti politika ve uygulamaları ile ilgili. Ama arabamda çok memnuniyetsiz olduğum bir problem yok.

Problem çıkarsa da, gerekirse oturup motorunu da kendim yaparım, debriyajımı da değiştiririm, ön takımı da. Servis sanayi vs. ile kendimi yıpratacağıma, acaba keriz yerine mi koyuyorlar diye düşüneceğime, harcarım zamanımı olur biter.

Değiştireyim gibi düşünceler tamamen aklımdan gitmiş değil, ama değiştirince kesinlikle en azından d segmenti falan birşeyler alacağım. mondeo, accord vb.

Ha param olmaz, ama yine model yükseltiyim dersem, 2003'ü satar 2006 alırım, ya da yeni kasaları bekler onlardaki duruma bakarım  :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • değişmeyen tek şey değişimin kendisidir.
  • Araç: Yaris
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Temmuz 29, 2011, 13:03:59 »
Gürkan bey ilk sahibinden olmayan araçları almayın.alım satımcılardan ve galericilerden almayın.bir de serviste  expertiz yaptırmadan almayın derim.
2011 YARİS 1.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Online Matematik
« Yanıtla #17 : Temmuz 29, 2011, 13:05:02 »
ramazan toyanda ki satış temsilcisi gibisin :) orda 2011 corolla elegant otomatik vitesi beğenmiştim ona dedim ki benim aracıma ne kadar veriyorsunuz bi bakıverin dedim. şöyle aklımı çelecek bi fiyat verse corollayı alıp çıkacam (bembeyazdı hala aklım onda) geldi 25000 dedi :) ona dedim ki dışarda 2004 corolla hb sol var ona 25 000 yazmışsınız buna 25 000 mı verıyorsunuz, çelişmeyin lütfen dedim. 26 000 dedi sonra :D neyse kalsın dedim çıktım. o arabayla aramızda 20 000 km var benım kı otomatık vites cruise controlüm var 2 model yukardayım ondan aracım sedan ve aracımda boya vuruk kırık yok. bu benım aracımla onların 25 000 e sattıkları araç arasında ki farklar.  şimdi sen söyle bu kadar fark ile 25 000 tl üzerine ne kadar eklemek lazım?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 20 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Temmuz 29, 2011, 13:08:19 »
Şu anda Toyotanın abartılmış bir piyasası var.Bence sizin aracınız 25000 hak eder :) Eğer bende abartacağım diyorsanız bilemem :)

Ramazan ne yaptın öyle, 25 falan filan.  :D
25000'e ilan yazayım dese, daha ilanı yazamadan satılır gider araba :) Baksana araba daha sıfır, 80000de diyor, garantisi devam ediyor diyor, cillop gibi diyor...

Murat Beycim bence piyasa fiyatının üzerine 2-3 bin daha ekle en azından. Çünkü yeni alacağın arabaya ekstradan bir sürü masraf yapacaksın, onu finanse edersin :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 20 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Temmuz 29, 2011, 13:13:18 »
Murat Bey şunu da ekleyeyim :
Sizdeki bu durum geçici bir kaşınma dönemi. Arabanızda ufak bir problem çıktımı başlar kaşıntı  :)
Ama biraz araştırıp birkaç arabaya baktığınızda silkinip kendinize geliyorsunuz ve arabanızın kıymetini anlıyorsunuz. Ondan sonra da kaşıntı geçiyor kendiliğinden. :)

Tıpta buna ne derler bilmiyorum ama, "toyotosmus corollus" gibi bir ismi olan bir virüsten falan oluyor herhalde. :lol: