0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2004 toyota corolla 1.6 sol da var mı bu özellik ? ? ?
ramazan bey özellik dediniz ben anlamadım ben burda özelliğini değil nasıl yapıldığını yazmıştım
ramazan bey arabanızın alarmı toyota servislerinde takıldıysa arka kelebek camına etiket yapıştırıyorar toyotasa alarm diye eğer bu yazı var ,ise benim ilk yazdığım yorum gibi
Yok bizim camda yazmıyor teşekkürler ben kullanımm kılavuzunda yazan alarmdan zannettim korna çalması felan
bakmadığım yer kalmadı.. 2008 corollalar için de geçerlimi acaba bu... orjinal alarm var ama eminim..
İlke yeni aldığım e12 Corolla tera sedan var siren felan görmedim camında felanda Toyota alarm yazmıyor sadece imobilazer mı var bizim takada öyle kapılarını felan açınca korna felan öter mi yoksa
merhaba arkadaşlar.2005 sol sedan alarm varmıdır. ve nasıl devreye girer. ilk kullanıyorum yardımlarınızı bekliyorum teşekürler..
Bizim arabaya kaldırım taşı atsan ötmez o derece araba eve gelince ayarlıyım sağol İlke bu arada
2011 Elegant Extra Avensis te alarm yok herhalde dimi?
İlkecim oldu olacak arabanın anahtarını nereye sakladığınıda yazaydın . Bence ilk mesaj editlenmeli ve alarmın kapatılma konusu çıkarılmalı Gerçi bu işlerle uğraşanlar zaten biliyor ama bilmeyenlere yol göstermesin bence.Mesaj Birleştirildi: Şubat 01, 2014, 11:39:30Konuda baya eskiymiş yeni farkettim .
Bilmem abi