0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Neden bilmiyorsun yaa Alarmı olan arabanın kilitleme düğmesine basınca cik cuk ses gelir dimi ? Bende ses falan gelmiyor. 100 Tl lik şeyi çok görmüşler herhalde. Japonlar'ın bir bildiği vardır deyip susalım bari
Bizim arabaya kaldırım taşı atsan ötmez o derece araba eve gelince ayarlıyım sağol İlke bu arada
gel dene emre ama masraflar senden
kaskoya çocuklar yapmış deriz
Kasko şirketi tanıdık sorun olmaz Emre yaptı derim
Ben gördüm ilke yaptı
Olay saatinde ben evdeydim şahitlerim var.
bende aracımı alırken serviste alarm taktırmıştım sorum şukapıları kumandadan açtığımda sadece bagaj kapağını açtığımda alarm devre dışı kalmıyor (devre dışı derken kapıları açtığımda alarm devre dışı kalmaktadır, yani alarm kapıların açıldığını anlamakta olup yanlışlıkla açılmadığını anlıyor ve ddevre dışı oluyor) bagaj kapağı açıldığını sisteme işlenebilir mi?sadece bagajda işim bile olsa kapılardan herhangi birini açıp kapıyorum ki bagajı açtığımda alarm ötmesin...
ilke sol taraftaki çekmeceyi çıkarıp baktım siyah bir kutu var düğme gözükmüyor yan yüzeyindemi acaba
ALARM HASSASİYETİbeyler bayanlar arabamın alarm sorununu çözdüm arabanın alarm hassasiyet ayarını otomatik vites corollalarda el freninin önündeki plastik kapağı çıkarıyorsunuz orda bir kibrit kutusu büyüklüğünde kutu var o kutunun üstünde led lamba ve alarm hassasiyetini ayarlamak için saatçi tornavidasıyla ayarlanabilen bir beyaz vida şeklinde bişey var onu saat yönünün tersine sonuna kadar çevirin ve alarm sadece kapılar zorlanınca ve şiddetli sallanırsa çalarALARM KAPATMAalarmı kapatmak için 2006 corolla larda direksiyounun solundaki çekmece var o çekmeceyi sökün ve içinde tam karşınızda mavi bir kutu (röle kontrol kutusu denso marka) olcak işte bu kutunun üstünde bir tane buton (düğme) yapıştırmışlar işte bu düğmeye araba çalışırken beş defa basarsanız dörtlüler ve gösterge ekranı yanıp sönecektirALARM AÇMAmavi kutunun üstündeki düğmeye araba çalışır vaziyette beş defa basarsanız gösterge ve dörtlüler yanıp söncek ve ekstradan siren sesi duycaksınız bunları bizzat ben yaptım ve buraya diğer arkadaşlar faydalansın diye yazdımnot:alarm toyota nın kendi alarmıdır[/size][/b][/i][/u]
Eski bir konu ama haala güncelliğini koruyor. Bu konu buralarda dursun ki lazım olan faydalansın. Paylaşım için teşekkür ediyorum. Benim arabada da alarmın gözüve düğmesini bulmuştum. Ama çalışmıyordu. Sahibine sordum kumandası yok orijinal demişti. Çalışmaması konusuna da ilk aldığı zamanlarda habire ötüyor diye kapattırmış. Öyle söyledi. Nasıl açılacağını da bilmiyormuş. Kime nasıl kapattırdığını da bilmiyor. Fabrikasyon mu serviste mi takıldı onu da bilmiyor. Araba işte boşver bin diyor. Elektrikçiyle bakmıştık o da kutusunu bulup markasını bulup servisine göndermemiz lazım ne olacağını oradan anlarız kumanda gerekli ise orj kumanda isteriz vs demişti Nette bi aradım ve bu yazıy buldum. Bu sabah denedim açma işini.Düğmeye 3. kez bastığımda bazı sesler çıkardı ve ben kaç kez bastığımı unuturgibi olsam da bi kaç kez daha bastım ne olur ne olmaz sağlam olsun diye Arabayı stop etmedim. İş yerimin önüne varınca kapıları kilitledim ve cuk etti. Sanırsam alarm artık çalışıyor. Sesi de çok kuvvetli bana kalırsa cuk demesi bile baya kuvvetli yani Konuyu açana tekrar teşekkür ediyorum. Saygılar...