0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
evet yani toyota aracı pazarlayabilmek için yayınladıgı degerleri düşükmü tutuyor, yoksa benim kullanımımdamı bir problem var yada yol bilgisayarındamı? [/quote]toyota böyle basit oyunlar satsaydı en çok satan araba olurmuydu ayrıca mesela avensis in farbika verisi 9.5 litredir ben 9 dan yukarı görmedim 8.4 normalde
2001 corolla ile şehir dışı ortalaması 6,2 (otobanda 140 civarı gittim) ....şehir içinde ise 10,5-11,5 civarı tüketim değerleri var...biraz yüksek ama bunu bulunduğum şehrin engebeli araziye sahip olmasına bağlıyorum...eğer düz bir şehir olsa herhalde 8 li değerleri görebilirim...[/quote]Artvin mi?
12 lt net yer kalıyor ışık yanınca değerler güzel bence..vw ciler mumla arıyor bunları [/quote]Eski bir VW kullanıcısı olarak uzun yolda 99 model passat 1.8T otomatik aracımla uzun yol testlerimde 110 km sabit hızda ( cruise control ile ) ortalama tüketimim 100km de 7,5 litre civarıydı.Ama trafikte corolla ile 11 litre yaktığım yerde passatta 15 litreyi buluyordu.
yahu gerçi bu 152 km bana bayaa fazla geldi ama:), yani acaba cidden arabayı ekonomik kullansak ilk ışık sinyalinden sonra bu kadar gidermiki? ben en kısa zaman bagaja bi damacana benzin koyup bunuda deneyecegim [/quote]Banada 150 km çok geliyor. Açıkçası o kadarına güvenemem. Ben ışık yandığı zaman benzin koymayı tercih ediyorum genelde. Arkadaşımın Transporteri ile ıssız Dereköy yollarında gecenin bir yarısı yakıt ışığı yandıktan sonra gittiğimiz 80 km ve bu sürede döktüğümüz soğuk terler benim için acı bir tecrübe oldu zaten Bu arada damacana testini sabırsılıkla bekliyorum ...