0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu hafta sonu bende İstanbul dan Ankara ya 3. yaşındaki kızımı gezdirmek için gidiyorum. Aynı ölçümleri bende 2006 Corolla 1.6 Sedan Terra AT modeli ile yapıcam bakalım sonuç ne çıkıcak Bu arada Ankara ya Atamızı ziyarete Anıtkabire, Hayvanat bahçesi, Harikalar diyarı ve Atakule tepesinde yemek yemeyi planlıyorum. Tavsiye ediceğiniz yerler varmı acabaEski bir VW kullanıcısı olarak uzun yolda 99 model passat 1.8T otomatik aracımla uzun yol testlerimde 110 km sabit hızda ( cruise control ile ) ortalama tüketimim 100km de 7,5 litre civarıydı.Ama trafikte corolla ile 11 litre yaktığım yerde passatta 15 litreyi buluyordu.[/quote]Ya şimdi konu sapacak ama yazmadan duramadım.Yaklaşık 75.000km kadar Passat 1.8T Tiptronic kullandık.Orada 7.5lt yazdığını görmek nasip olmadı
Bu hafta sonu bende İstanbul dan Ankara ya 3. yaşındaki kızımı gezdirmek için gidiyorum. Aynı ölçümleri bende 2006 Corolla 1.6 Sedan Terra AT modeli ile yapıcam bakalım sonuç ne çıkıcak [/quote]bülent bey test sonucunu heyecanla bekliyorum....
bülent bey test sonucunu heyecanla bekliyorum.... [/quote]Selam Sacit bey,Ankara 'ya gideceğim haftasonu havadurumu %30 yağışlı gösteriyordu amaç turistik gezi olduğu için riske atmak istemedim.Bu haftasonu işim var gelecek hafta bir problem çıkmazsa işallah gitmek için sabırsızlanıyoruz.Ankara ya gidemediğimiz için kızım çok ağladı belki kandırabilirim diye İstanbul içi gittiğimiz yere işte burası Ankara dedim yemedi
Selam Sacit bey,Ankara 'ya gideceğim haftasonu havadurumu %30 yağışlı gösteriyordu amaç turistik gezi olduğu için riske atmak istemedim.Bu haftasonu işim var gelecek hafta bir problem çıkmazsa işallah gitmek için sabırsızlanıyoruz.Ankara ya gidemediğimiz için kızım çok ağladı belki kandırabilirim diye İstanbul içi gittiğimiz yere işte burası Ankara dedim yemedi [/quote]en iyisini yapmışsınız, ufaklık için üzüldüm bende akıllı çocuk işte, maşallah ...
yahu gerçi bu 152 km bana bayaa fazla geldi ama:), yani acaba cidden arabayı ekonomik kullansak ilk ışık sinyalinden sonra bu kadar gidermiki? ben en kısa zaman bagaja bi damacana benzin koyup bunuda deneyecegim [/quote] biz arabayı alırken motorcuya gösterdik arabayı arızası filan varmı diye. motor sapasağlam çıktı. ve aynen şöyle dedi: " benzini tamamen bitirirsen (araba çalışmayacak şekilde) arabaya bidonla benzin koysan da çalışmaz dedi. karışık bişeyler dedi.mazotlu araba hesabı olur dedi. bu arada arabamız 1.6 xei 97eğer dediği doğruysa bence deneme böyle birşey. bizim araba manuel olmasına rağmen bir depo ile 450-460 km yapabiliyoruz. ilk ışık yanınca da araba çok rahat 80 km yapıyo be benzin aldığımızda depoda 2-3 lt kalmış oluyo yanı tam zamanın da alıyoruz.