Gönderen Konu: Yaris Stop lambası ve far sorunu  (Okunma sayısı 3452 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
Yaris Stop lambası ve far sorunu
« : Temmuz 19, 2011, 00:09:38 »
Arkadaşlar iyi geceler,

Yeni aldığım aracımın arka sağ stop lambası, ve kısa farlar calısmıyor.
Uzun farlarda bir problem yok. Kısa far yerine sis farları ile idare ediyorum. Yarın gidip yaptıracağım. Sizce sorun ne olabilir?

Ayrıca motor yağını değiştirmeyi düşünüyorum. Tavsiye ettiğiniz bir marka var mı?

Araç 2004 model Yaris 1.3 SOL... yardımlarınızı bekliyorum

Toyota Club Türkiye

Yaris Stop lambası ve far sorunu
« : Temmuz 19, 2011, 00:09:38 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Ynt: Yaris Stop lambası ve far sorunu
« Yanıtla #1 : Temmuz 19, 2011, 10:26:25 »
Stop lambasının ampulü bitmiştir, onda bir şüphe yok. Fakat uzunlar yanıp kısalar yanmıyorsa bir bağlantı problemi var demektir. En yakınınızdaki bir oto elektrikçisine gidip problemi hallettirmenizi tavsiye ederim, sis farları ile yol alıp kendinizi riske atmayın.

Ben, kendi aracımda tam sentetik Mobil1 New Life 0-40 kullanıyorum ve çok memnunum. Yine de yağ konusunda oldukça detaylı bir konumuz var, okumanızı tavsiye ederim.

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=1086.0
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: Yaris Stop lambası ve far sorunu
« Yanıtla #2 : Temmuz 19, 2011, 12:01:33 »
Stop lambasının ampulü bitmiştir, onda bir şüphe yok. Fakat uzunlar yanıp kısalar yanmıyorsa bir bağlantı problemi var demektir. En yakınınızdaki bir oto elektrikçisine gidip problemi hallettirmenizi tavsiye ederim, sis farları ile yol alıp kendinizi riske atmayın.

Ben, kendi aracımda tam sentetik Mobil1 New Life 0-40 kullanıyorum ve çok memnunum. Yine de yağ konusunda oldukça detaylı bir konumuz var, okumanızı tavsiye ederim.

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=1086.0

Hakkı bey çok teşekkürler. Gerçekten hemen her konuda çok ilgilisiniz. Tam bir site yöneticisi davranışı:)
Yardımlar için tekrar teşekkür;)