Gönderen Konu: 2006 1.4 d4d kaza ve parça fiyatları  (Okunma sayısı 5957 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • toyo
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür etti
2006 1.4 d4d kaza ve parça fiyatları
« : Temmuz 16, 2011, 23:13:09 »
Arkadaşlar dün babam 2006  1.4 d4d 90 beygir sedan aracımızla kaza yaptı kamyon arkadan vurup bagajı tamamen yedi arka kapılara kadar
aracın perte düşmesi için % kaçlık bir masraf gerekiyo aracı 26500 liraya almıştım aracım dizel kaskosu ak sigortadan yapıldı bildigim kadarıyla arabanın arka çamurluk kısımlar gövdeyle birleşik eger yapılmaya çalışırsa nasıl bir yol izlenir aracı kesip kaynakla mı yaparlar bilgisi olan abilerim ustalarım cevaplarsa sevinirim ekspertiz raporu cıkmadı henüz. kendinizce böyle kazalı bir arabaya ne yapılabilir servis fiyatları nedir parçaların aracın bagaj kısmı tamamen yok kapılara kadar
Hayat bir şarkı bam telinden çalıyorum söz ve müzik bana ait ben böyle yaşıyorum corolla

Toyota Club Türkiye

2006 1.4 d4d kaza ve parça fiyatları
« : Temmuz 16, 2011, 23:13:09 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Ynt: 2006 1.4 d4d kaza ve parça fiyatları
« Yanıtla #1 : Temmuz 18, 2011, 08:51:41 »
Çok geçmiş olsun Ömer, Allah daha beterinden korusun. Bu araç büyük ihtimalle perte çıkar bence.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 238000
  • Model Yılı: '05
  • 14 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 18, 2011, 09:19:07 »
Geçmiş olsun,bende Hakkı beyle aynı fikirdeyim.Hiçbir sigorta şirketi bu tarzda kaza yapmış (Tamamen zarar görmüş) bir araçla uğraşmak istemez diye düşünüyorum.
Eşekten şeker esirgenmez ama eşek yaratılışı bakımından otu beğenir..
Emektarlar:99 Passat TDI-98 Fiat Uno 70 S-97 Europa 1.4 RN-2004 Honda Jazz LS-1.6 XLİ 1998-Toyota Corolla 1.4 D-4D Terra Sedan-Honda Civic 2013

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: <'90
  • 9 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 18, 2011, 09:39:12 »
bi arkadaşımın aracının kasko değeri 24.200,00.-Tl idi kaza sonucu tamas 11.000,00.-Tl hasar çıkardı ve aracı perte çıkardılar. onun kaskosuda ak sigortaydı ve 40 günden fazla ödeme yapılması için bekledi. aracın resimleri burada
Hizliupload.com

Hizliupload.com

aracın sadece sağ tarafında hasar var, sol arka tampondan bir araç vuruyor tamponda kırık yok airbagler sağlam.
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Temmuz 18, 2011, 09:58:25 »
Geçmiş olsun,yaralanan olmaması iyi haber.
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • toyo
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Temmuz 18, 2011, 12:20:58 »
geçmiş olsun dilekleriniz için herkese teşekkür ederim. bende dün siteye bu konuyu açtıkdan sonra fotograflar elime geçti. sag arka taraftan vurmuş sol arkada bişe yok ama ön arka tampon  ve cam , bagaj kapagı gözüküyo sag arka kapı acılmıyor.savrulmanın etkisiyle dubalara vurmuşlar ön tamponda kırık ve sag taraf çizilmiş vurulan yerlerden hariç.airbaglar saglam umarım perte çıkar çıkmazsa yapsalar ne kadar içime sinerek binecem satmaya çalışsam oda sıkıntı olacak :S
Hayat bir şarkı bam telinden çalıyorum söz ve müzik bana ait ben böyle yaşıyorum corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • toyo
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Temmuz 18, 2011, 12:27:20 »
çok şükür ailemde bi yaralanan burnu kanayan yok

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • değişmeyen tek şey değişimin kendisidir.
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Temmuz 18, 2011, 12:30:56 »
geçmişler olsun .büyük ihtimal  perte çıkartmayacaklardır(.yan sanayi bulabilirlerse yaptırırlar). bence siz ne olursa olsun yapılsa da yapılma sa da elden çıkartın.ben kaza yaptığım renoyu daha kaportacıdayken takasa vermiştim.ilk kazayı görünce hasar büyük görünüyor zamanla göz alışır.benceçok ağır bir  kaza değil.tekrar geçmişler olsun.
2011 YARİS 1.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #8 : Temmuz 18, 2011, 12:45:09 »
geçmiş olsun allah beterinden korusun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • toyo
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Temmuz 18, 2011, 12:47:08 »
geçmişler olsun .büyük ihtimal  perte çıkartmayacaklardır(.yan sanayi bulabilirlerse yaptırırlar). bence siz ne olursa olsun yapılsa da yapılma sa da elden çıkartın.ben kaza yaptığım renoyu daha kaportacıdayken takasa vermiştim.ilk kazayı görünce hasar büyük görünüyor zamanla göz alışır.benceçok ağır bir  kaza değil.tekrar geçmişler olsun.

şu an araç ankara  toyota reis de toyotanın kendi servisindede mi yan sanayi işleri var :S aracı bıraktıgımız  gün ustanın demesine göre 15  16bin liralık masrafı var demişler ben çamurluk diye bişe göremedim bu araçta komple birleşik yanlışta biliyo olabilirim ama nasıl yapıcaklar en fazla degişecek kısım tampon cam ve bagaj kapagı ezilen taraf kagıd gibi çektirmeyle olabilecek gibi göremiyorum ben nasıl bir yol izlenir orası için malum bide boya masrafları olacak

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • toyo
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Temmuz 18, 2011, 12:48:06 »
teşekkrler süleyman bey cümlemizi korusun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • değişmeyen tek şey değişimin kendisidir.
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Temmuz 18, 2011, 12:53:11 »
kasko eksperi ne derse o olur.yan sanayi takın der. yan sanayisi varsa o takılır .serviste bile...arka çok hasarlıysa kesip kaynatabilirler de. ben  de çok anlamam ama neleri topluyorlar sizin arabayı cillop yaparlar isterlerse.bu arada araç perte çıksa bile yaptırılıp yeniden piyasada satılır   :D
2011 YARİS 1.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Temmuz 18, 2011, 13:13:29 »
Öncelikle size geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum.Görüşüm perte çıkmayacağı yönünde, aracın yetkili serviste orjinal parçaları(kaporta-boya-mekanik hususunda) onarımı için gerekli koşulların kontrolü ve takibi ehemmiyeti açısından yüksek.Malumunuz otomobil piyasasında değer düşürmek için yaklaşan sansarların satıcının "stepnesi dahi kullanılmamıştır" ibaresini belirtecek kadar acımasız.Moraliniz asla bozulmasın, evet kazalı bir araç ancak gizli saklı olmadan onarıldığı takdirde değer bilen bir alıcısı olacaktır.

Türkiye sigorta birliği 2011 kasko değer listesinden aracınızın pert olması durumunda alacağınız rakamı görebilirsiniz. 

http://www.tsrsb.org.tr/sayfa/kasko-deger-listesi
Aracımda ve tüm araçlarda, dünyadaki en çok vergi alınan en pahalı benzinini kullanıyoruz.
Aracımıza aldığımız 1 litre akaryakıttan Devlet %67 vergi almaktadır. Benzinin vergisiz litre fiyatı 1 liradır.
Ayrıca stok fazlası benzini devlet yurt dışına vergisiz olarak 1TL ve altına satmaktadır
www.pahalibenzinehayir.com

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 238000
  • Model Yılı: '05
  • 14 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Temmuz 18, 2011, 14:23:41 »
Öncelikle size geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum.Görüşüm perte çıkmayacağı yönünde, aracın yetkili serviste orjinal parçaları(kaporta-boya-mekanik hususunda) onarımı için gerekli koşulların kontrolü ve takibi ehemmiyeti açısından yüksek.Malumunuz otomobil piyasasında değer düşürmek için yaklaşan sansarların satıcının "stepnesi dahi kullanılmamıştır" ibaresini belirtecek kadar acımasız.Moraliniz asla bozulmasın, evet kazalı bir araç ancak gizli saklı olmadan onarıldığı takdirde değer bilen bir alıcısı olacaktır.

Türkiye sigorta birliği 2011 kasko değer listesinden aracınızın pert olması durumunda alacağınız rakamı görebilirsiniz. 

http://www.tsrsb.org.tr/sayfa/kasko-deger-listesi

Faydalı bir bilgi,teşekkürler,ancak aklıma geldi sormak istedim,2002 yılında babama ait araç kaza yapıp pert kaydı oluştuğunda 3-4 tane galeriden-servisten fiyat alıp ortalama değerini vermişlerdi diye hatırlıyorum.
Eşekten şeker esirgenmez ama eşek yaratılışı bakımından otu beğenir..
Emektarlar:99 Passat TDI-98 Fiat Uno 70 S-97 Europa 1.4 RN-2004 Honda Jazz LS-1.6 XLİ 1998-Toyota Corolla 1.4 D-4D Terra Sedan-Honda Civic 2013

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 41000
  • Model Yılı: '11
  • 59 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Temmuz 18, 2011, 15:36:21 »
çok çok geçmişolsun Allah beterinden saklasın.
İnsanlara verdiğimiz değerin karşılığını alamadığımız için,arabalarımıza insanlardan daha çok değer verdik..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • toyo
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Temmuz 18, 2011, 18:15:30 »
teşkrler yagız bey
emre bey'in verdigi linke bakınca 28,500 veriyo ben aldıgım fiyata bile razıyım şu durumda benden çıksın arabada kim alıp yaptırıp satarsa satsın :)
hala eksperden bir bilgi alamadım aldıgımda yazarım.Ama sefa beyin eklemiş oldugu resimlerle kıyaslamak gerekirse benim arabada daha çok masraf var gibi umarım pert kaydına alırlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Temmuz 18, 2011, 19:47:09 »
umarım perte çıkar, ama perte çıkmaması ihtimali bence daha yüksek, en azından bir hava yastığı falan açılsaydı işte o zaman kesin pertti...
arlka çamurluğu kesip, yenisibni kaynaklayarak değiştiriyorlar, başka yerlerden korkmam da, arka çamurluğu değişmiş arabaya yanaşmam ben şahsen...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • toyo
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Temmuz 18, 2011, 22:51:04 »
umarım perte çıkar, ama perte çıkmaması ihtimali bence daha yüksek, en azından bir hava yastığı falan açılsaydı işte o zaman kesin pertti...
arlka çamurluğu kesip, yenisibni kaynaklayarak değiştiriyorlar, başka yerlerden korkmam da, arka çamurluğu değişmiş arabaya yanaşmam ben şahsen...
umarım çıkar henüz bi haber gelmedi bakalım yarın net belli olur sanırım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B-
  • Model Yılı: -
« Yanıtla #18 : Temmuz 18, 2011, 23:57:25 »
gecmiş olsun ömer abi
EFrolla (gittii)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • toyo
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Temmuz 19, 2011, 00:12:41 »
gecmiş olsun ömer abi
eyvallah kardeşim teşekkür ettim ;)