0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
geçmişler olsun .büyük ihtimal perte çıkartmayacaklardır(.yan sanayi bulabilirlerse yaptırırlar). bence siz ne olursa olsun yapılsa da yapılma sa da elden çıkartın.ben kaza yaptığım renoyu daha kaportacıdayken takasa vermiştim.ilk kazayı görünce hasar büyük görünüyor zamanla göz alışır.benceçok ağır bir kaza değil.tekrar geçmişler olsun.
Öncelikle size geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum.Görüşüm perte çıkmayacağı yönünde, aracın yetkili serviste orjinal parçaları(kaporta-boya-mekanik hususunda) onarımı için gerekli koşulların kontrolü ve takibi ehemmiyeti açısından yüksek.Malumunuz otomobil piyasasında değer düşürmek için yaklaşan sansarların satıcının "stepnesi dahi kullanılmamıştır" ibaresini belirtecek kadar acımasız.Moraliniz asla bozulmasın, evet kazalı bir araç ancak gizli saklı olmadan onarıldığı takdirde değer bilen bir alıcısı olacaktır.Türkiye sigorta birliği 2011 kasko değer listesinden aracınızın pert olması durumunda alacağınız rakamı görebilirsiniz. http://www.tsrsb.org.tr/sayfa/kasko-deger-listesi
umarım perte çıkar, ama perte çıkmaması ihtimali bence daha yüksek, en azından bir hava yastığı falan açılsaydı işte o zaman kesin pertti...arlka çamurluğu kesip, yenisibni kaynaklayarak değiştiriyorlar, başka yerlerden korkmam da, arka çamurluğu değişmiş arabaya yanaşmam ben şahsen...
gecmiş olsun ömer abi